19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δυνατό τεστ υπό δύσκολες συνθήκες για την ΑΕΚ Β’

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον πρώτο της αγώνα για το 2022 δίνει η ΑΕΚ Β’ το μεσημέρι της Τετάρτης (12/1, 15:00, aek365, ΕΡΤ3) στο Δημοτικό Γήπεδο του Αιγάλεω, Σταύρος Μαυροθαλασσίτης. Η Ένωση υποδέχεται τον πρωτοπόρο και φαβορί για άνοδο Λεβαδειακό.

Με τους αγώνες κόντρα σε Αιγάλεω και Ηρόδοτο να αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων κοροναϊού, οι κιτρινόμαυροι κάνουν… ποδαρικό στην χρόνια με ένα πολύ δύσκολο ματς. 

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Μιτάι, Παρρά, Κοσίδη, Γιούση, Μουστακόπουλο, Σαμπανάτζοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Χατζηεμμανουήλ, Λάτσι, Αρβανίτης, Ραντόνια, Μπούσης, Κορνέζος, Σταμούλης, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Πιτίλακος, Γερολέμου, Κορομηλάς, Τσιόκρης, Γεωργέας, Χριστόπουλος, Ιατρούδης, Γκαρσία

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής ως τώρα και περιμένει μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. 

Όσο για τον Λεβαδειακό, προέρχεται από την ισοπαλία στην Κρήτη με την Επισκοπή (0-0), αλλά παραμένει πρώτος στο Νότιο Όμιλο όντας το απόλυτο φαβορί για άνοδο! Και στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγάλεω κατεβαίνει με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να κρατηθεί αρκετά μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο όπως η Καλαμάτα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα της Βοιωτίας. Ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Τσάπρα και στον τραυματία Χάμοντ. Εκτός πλάνων ο «κομμένος» Αραβίδης. Στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Συμελίδης. 

Διαιτητής ορίστηκε ο… έμπειρος της κατηγορίας κ. Μαλούτας (Ημαθίας) και Βοηθοί του οι Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου). 4ος θα είναι ο Βρέσκας (Πιερίας). 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό