32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Δυνατή τριάδα από ευρωπαϊκά ματς

Ειδήσεις Ελλάδα

Σχετικά γεμάτο το πρόγραμμα της Τρίτης (28/5) στο κουπόνι μας. Η Κεντρική Ευρώπη, αλλά και η Σκανδιναβία έχουν αρκετά παιχνίδια, επιλέξαμε τρία και σας τα παρουσιάζουμε. 

Μπρέντα – Εξελσιόρ (1)

Μπρέντα και Εξελσιόρ βρίσκονται αντιμέτωπες στον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου/υποβιβασμού. Η Μπρέντα από την έκτη θέση της δεύτερης κατηγορίας στην Ολλανδίας θα έρθει αντιμέτωπη με την Εξελσιόρ η οποία τερμάτισε τρίτη από το τέλος στην Eredivisie. Θα επιλέξουμε τον άσο στην αναμέτρηση σε απόδοση 2.40. Η Μπρέντα τρέχει αήττητο σερί οκτώ ματς με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Από την άλλη, η Εξελσιόρ αν και τρέχει δύο νίκες σερί στα εκτός έδρας ματς παρουσιάζει πολύ κακό πρόσωπο έχοντας μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς (1Ν-1Ι-3Η).

Μάλμε – Έλφμποργκ (1/1)

Επιστροφή στις νίκες για τις δύο ομάδες του σουηδικού πρωταθλήματος, με την Μάλμε να παραμένει στην κορυφή, έχοντας 28 βαθμούς. Από την άλλη, η Έλφσμποργ είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα (8η θέση) με 16 βαθμούς, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε ματς. Ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση η Μάλμε, η οποία κατέχει την καλύτερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα.

Θα επιλέξουμε, λοιπόν, τον άσο σε ημίχρονο και τελικό σε απόδοση 2.20. Η Μάλμε στην έδρα της μετράει επτά σερί νίκες, ενώ η Έλφσμποργκ μετράει στα εκτός έδρα τέσσερις σερί ήττες. Βασιζόμαστε στη φόρμα των δύο ομάδων και προβλέπουμε εύκολη νίκη της γηπεδούχου από το πρώτο 45λεπτο.

Χάρτμπεργκ – Αούστρια Βιέννης (Over 2.5)

«Μάχη» για ένα εισιτήριο στο UEFA Conference League ανάμεσα στις Χάρτμπεργκ και Αούστρια Βιέννης. Αυτός είναι ο δεύτερος αγώνας και από αυτόν θα κριθεί το ποια από τις δύο ομάδες θα έχει ευρωπαϊκή έξοδο τη νέα σεζόν. Η Αούστρια Βιέννης έχει μικρό προβάδισμα, καθώς στην έδρα της κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Χάρτμπεργκ με σκορ 2-1.

Θα επιλέξουμε το Over 2.5 στην αναμέτρηση σε απόδοση 1.67. Οι δύο ομάδες είναι αρκετά επιθετικογενείς με αρκετά ζητήματα στην άμυνα. Βρίσκουν γκολ δηλαδή, ωστόσο δεν μπορούν να υπερασπιστούν την εστία τους. Στοιχείο που ενισχύει το σημείο μας είναι η προϊστορία των δύο ομάδων, μιας και στις τελευταίες πέντε συναντήσεις τους έχουν επιβεβαιώσει ισάριθμες φορές το Over 2.5.

Η πρόταση του Freetips247.com Μπρέντα – Εξελσιόρ: 1 (2.40)Μάλμε – Έλφμποργκ: 1/1 (2.20)Χάρτμπεργκ – Αούστρια Βιέννης: Over 2.5 (1.67)

Τριάδα απόδοσης: 8.81

Δείτε καθημερινά προτάσεις από το Freetips247.com.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό