16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δυνατή η Μπιλμπάο πήρε βαθμό στη Μαδρίτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε… τοίχο με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που είχε μάλιστα ευκαιρίες να πάρει το «διπλό» στην ισπανική πρωτεύουσα, αλλά τελικά οι δύο αντίπαλοι συμβιβάστηκαν με «λευκή» ισοπαλία.

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης ημέρας στη LaLiga και ήταν η δεύτερη ισοπαλία για τους πρωταθλητές «ροχιμπλάνκος», που είναι στο +1 από Ρεάλ και Βαλένθια αλλά με αγώνα περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν δοκάρι αλλά ήταν νευρικοί και δέχθηκαν  συνολικά 7 κίτρινες κάρτες, από τις οποίες τις 2 ο Ζοάο Φέλιξ, που αποβλήθηκε στο 78ο λεπτό.

Λίγο νωρίτερα είχαμε… πανηγύρια στο «Βαγιέκας», καθώς η Ράγιο Βαγιεκάνο έκανε την καλύτερη εμφάνισή της μετά την επιστροφή στα «σαλόνια», επικρατώντας άνετα με 3-0 της για ακόμη μία φορά κάκιστης Χετάφε, με γκολ των Τρέχο (9΄ πεν.), Κις (78΄) και Φαλκάο (82΄), ενώ στο 86΄ ο Ουνάλ έχασε πέναλτι.

Η Χετάφε, από την πλευρά της, μετρά πια πέντε ήττες σε πέντε παιχνίδια και ο τεχνικός της και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό