22.3 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Δυναμιτίζει την συνάντηση των υποψηφίων ο Στέφανος Κασσελάκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Δυναμιτίζει την πρωτοβουλία Πολάκη για συνάντηση των υποψηφίων δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι την αποδέχεται, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ενώ όλοι οι υποψήφιοι βάζουν σαν όρο για την συνάντηση να αποσύρει το εξώδικο που έχει στείλει στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή, ο Στέφανος Κασσελάκης, αρνείται. Παράλληλα δηλώνει ότι «θα είναι παρών στην αυριανή συνάντηση» ενώ παράλληλα με την δήλωσή του επιτίθεται στους αντιπάλους του.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του αναφέρει: «Δε θέλησα να διαγράψω υποψήφιο πρόεδρο. Δε διέρρευσα δεδομένα υποψήφιου προέδρου. Δεν ανέβαλα το συνέδριο. Δεν ανέβαλα τις εκλογές για ΚΕ. Τήρησα και τηρώ την ομαλότητα από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό θα είμαι παρών στην αυριανή συνάντηση. Εύχομαι πραγματικά οι καλές προθέσεις να είναι ειλικρινείς από όλους μας και να μη δυναμιτίσει κανείς την προσπάθεια».

Δε θέλησα να διαγράψω υποψήφιο πρόεδρο.Δε διέρρευσα δεδομένα υποψήφιου προέδρου.Δεν ανέβαλα το συνέδριο.Δεν ανέβαλα τις εκλογές για ΚΕ.Τήρησα και τηρώ την ομαλότητα από την πρώτη στιγμή.Γι’ αυτό θα είμαι παρών στην αυριανή συνάντηση.Εύχομαι πραγματικά οι καλές προθέσεις να…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 9, 2024

Κάπως έτσι όμως βρίσκεται σε δύσκολη θέση ο Παύλος Πολάκης που πήρε την σχετική πρωτοβουλία. Επιπλέον ενισχύεται η τάση εκείνων που κινούνται στην κατεύθυνση της διαγραφής του το Σάββατο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό