20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δυναμική έναρξη για το σήριαλ της ΕΡΤ «Αγάπη παράνομη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ποιος κέρδισε τη «μάχη» στο δυναμικό κοινό και πώς εξελίχθηκε στο γενικό σύνολο

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το νέο σήριαλ της ΕΡΤ «Αγάπη παράνομη» το βράδυ του Σαββάτου, μπαίνοντας «σφήνα» κερδίζοντας σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης έναντι του ανταγωνισμού.

Στο δυναμικό κοινό το Survivor κατέκτησε την πρώτη θέση με μέσο όρο 27,4%, ακολούθησε το Ελλάδα έχεις Ταλέντο 14,4%, η Αγάπη Παράνομη 8,8%, οι Απαράδεκτοι 8,4% και το Σπίτι με το Mega 6,6%.

Στο γενικό σύνολο το Survivor σημείωσε 27,6%, Το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 16,4%, η Αγάπη Παράνομη 11,7%, οι Απαράδεκτοι 9,9% και το Σπίτι με το Mega 9,5%.

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, που χάρισε ένα διπλό απολαυστικό επεισόδιο, στο σύνολο για την πρώτη ώρα έκανε 11% και τη δεύτερη 12,3%. Μάλιστα σε τέταρτο έφτασε στο 13,8% κι ήταν πάνω από όλα τα υπόλοιπα κανάλια εκτός από το Survivor.

Η συγκλονιστική μίνι σειρά έξι επεισοδίων συγκέντρωσε το ενδιαφέρον για την πλοκή της, ενώ ξεχώρισαν με αριστουργηματικό τρόπο οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών που μετέφεραν πολύ παραστατικά το κλίμα της εποχής. Τα κινηματογραφικά γυρίσματα σε συνδυασμό με το καστ που αποτελείται από αξιόλογους ηθοποιούς, έδωσαν στην ΕΡΤ μία νέα δυναμική. Τα ποσοστά τηλεθέασης της Αγάπης Παράνομης κυμάνθηκαν αρκετά πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού, δείχνοντας πως αποτελεί τη νέα επιτυχία της ΕΡΤ.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor 27,4%

Ελλάδα έχεις Ταλέντο 14,4%

Αγάπη Παράνομη 8,8%

Απαράδεκτοι 8,4%

Σπίτι με το Mega 6,6%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor 27,6%

Ελλάδα έχεις Ταλέντο 16,4%

Αγάπη Παράνομη 11,7%

Απαράδεκτοι 9,9%

Σπίτι με το Mega 9,5%

Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό