32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Δράστης μαχαίρωσε τρία άτομα και «έπεσε» από τα πυρά της Αστυνομίας πριν την έναρξη του Euro

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί το αγωνιστικό σκέλος του Euro 2024, με την Γερμανία και την Σκωτία να ήταν πλήρως εντυπωσιακό, τόσο στην τελετή έναρξης αλλά όσο και στην αναμέτρηση. Με τους διοργανωτές, να φεύγουν νικητές μετά από μια επιβλητική εμφάνιση με 5-1, αλλά τα όσα συνέβησαν έξω από το γήπεδο δεν είχαν προηγούμενο.

Πρώτα η σύρραξη ανάμεσα στους Γερμανούς  οπαδούς και τους Σκωτσέζους πριν αρχίσει το ματς, και μετά τα επεισόδια που είχαν έναν νεκρό στην ανατολική Σαξονία λίγα λεπτά μετά την εκκίνηση της διοργάνωσης. Όπως αναφέρουν τα Γερμανικά μέσα ένας άνδρας επιτέθηκε στο κοινό και μαχαίρωσε δύο άτομα στην πόλη Βόλμιρστεντ, κοντά στο Μαγδεμβούργο σε ιδιωτικό χώρο όπου βρίσκονταν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Euro.

Η επίθεση ήταν τρομακτική με τον άνδρα να επιτίθεται στα ξαφνικά στο πλήθος, και τους δύο να τραυματίζονται πολύ σοβαρά. Σύμφωνα με τα ίδια μέσα λίγο πριν ο εν λόγω δράστης είχε μαχαιρώσει ακόμη έναν κοντά στο σημείο όπου έγινε η επίθεση.

Το σήμα στάλθηκε στην Γερμανική αστυνομία, η οποία όταν κατέφθασε είδε τον δράστη και ξεκίνησε ένα κυνηγητό μαζί του, με τις αρχές να τον πυροβολούν για να τον σταματήσουν και τελικά εκείνος να χάνει την ζωή του λίγο πριν προσκομισθεί στο νοσοκομείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό