22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δούκας για Βοτανικό: «Εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας γηπέδου του Παναθηναϊκού»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χάρης Δούκας, δήμαρχος Αθηναίων, ανάρτησε μία σημαντική ανακοίνωση για το μελλοντικό γήπεδο του Παναθηναϊκού, μέσω δημοσίευσης στα social media. Συγκεκριμένα, ανέφερε στην πλατφόρμα του X (άλλοτε Twitter), πως την Παρασκευή (19/07), εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας δόμησης του γηπέδου στον Βοτανικό.

Αυτό σημαίνει πως πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό βήμα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Ερασιτέχνη του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» πιστεύουν πως θα έχουν μπει στο νέο τους γήπεδο το 2026, το οποίο λέγεται πως θα είναι υπερσύγχρονο. Αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, τότε θα είναι μία ακόμη ελληνική ποδοσφαιρική έδρα που θα μοιάζει σαν… στολίδι.

Η ΑΕΚ είδε την «OPAP Arena» να παίρνει σάρκα και οστά το 2023 και πρόκειται για γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Άλλωστε, αυτό το μαρτυρά και η άδεια που έδωσε η UEFA για την διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην Νέα Φιλαδέλφεια, την σεζόν 2023/24. Μοντέρνα θεωρείται και η έδρα του Ολυμπιακού, στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον Πειραιά. Οι Πειραιώτες μπορεί να έχουν κατασκευάσει το δικό τους γήπεδο μερικά χρόνια πριν, αλλά η συντήρηση και οι ανακινήσεις που γίνονται το κρατούν σε… σύγχρονη φόρμα.

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού!

Σήμερα εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας δόμησης του γηπέδου στον Βοτανικό.

Οι συστηματικές ενέργειες των Υπηρεσιών του δήμου, των μελετητών και των συναρμόδιων Υπουργείων, σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη,… pic.twitter.com/43EDyS5VdT

— Haris Doukas (@h_doukas) July 19, 2024 Αναλυτικά η ανάρτηση του Χάρη Δούκα:

«Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού! Σήμερα εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας δόμησης του γηπέδου στον Βοτανικό. Οι συστηματικές ενέργειες των Υπηρεσιών του δήμου, των μελετητών και των συναρμόδιων Υπουργείων, σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, πιάνουν τόπο. Και συνεχίζουμε…».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό