13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δομάζος για Παπαϊωάννου: Mου έδωσε τη φανέλα του όταν πήγα στην ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

«Καταλαβαίνετε πόσο δεσιμο είχαμε»,είπε σχολιάζοντας πως ήταν κρίμα που ο Παπαϊωάννου δεν αγωνίστηκε εν τέλει στην Ρεάλ που τον ζήτησε

Για τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή Μίμης Παπαϊωάννου και την σχέση που ανέπτυξαν μέσα στα χρόνια, μίλησε στον ΣΚΑΪ 100,3 και την Κατερίνα Δράκου ο επίσης σπουδαίος παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Μίμης Δομάζος.

Όπως περιέγραψε, είχαν υπάρξει τόσο αντίπαλοι όσο και συμπαίκτες στο γήπεδο.

Ο κος Δομάζος μίλησε για την αγνότητα που χαρακτήριζε τον Παπαϊωάννου εξιστορώντας πως τον καιρό που πήρε μεταγγραφή για την ΑΕΚ, καθώς αγωνιζόταν με το νούμερο 10, ο Παπαϊωάννου, ο οποίος επίσης αγωνιζόταν στους κιτρινόμαυρους με το ίδιο νούμερο, του προσέφερε τη φανέλα του λέγοντας του να την πάρει αφού εκείνος έτσι κι αλλιώς κάποτε θα σταματήσει.

«Τέτοια μεγάλη καρδιά είχε», τόνισε προσθέτοντας πως πράγματι, σταμάτησε έναν μήνα μετά.

Δομάζος και Παπαϊωάννου έπαιξαν μαζί επιπλέον στην Εθνική Ομάδα και στην Αμερικήστον Παγκύπριο.

«Καταλαβαίνετε πόσο δεσιμο είχαμε»,είπε σχολιάζοντας πως ήταν κρίμα που ο Παπαϊωάννου δεν αγωνίστηκε εν τέλει στην Ρεάλ που τον ζήτησε καθώς δεν τον έδωσε η ΑΕΚ.

«Ήταν άτυχος», υπογράμμισε.

Ο κος Δομάζος, έκλεισε περιγράφοντας πως το ποδόσφαιρο στην εποχή που εκείνος και ο Παπαϊωάννου μεσουρανούσαν ήταν αγνό.

«Παίζαμε για τη φανέλα, την αξιοπρέπεια και τον κόσμο. Ημασταν ερασιτεχνες, κάναμε κι άλλες δουλειές για να ζήσουμε», συνόψισε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό