25.1 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Δολοφονία στο Ψυχικό: Στον ανακριτή ο «ωραίος Τζορτζ» – Σφίγγει ο κλοιός για τον ηθικό αυτουργό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα, Πέμπτη (11/7), λίγο πριν τις 10:00 το πρωί ο 44χρονος με το παρατσούκλι «ωραίος Τζορτζ» που κατηγορείται για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, στο Ψυχικό. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες την ώρα που, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κλοιός σφίγγει για το πρόσωπο που έδωσε την εντολή για τη μαφιόζικη εκτέλεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει στην απολογία του ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο από τα δύο όπλα της δολοφονίας, ούτε και κάποιο χρηματικό ποσό που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τις πράξεις που του αποδίδουν.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την πλήρη διαλεύκανση της μαφιόζικης δολοφονίας, ενώ κάνουν «φύλλο και φτερό» τα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν, αλλά και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του 44χρονου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στα εργαστήρια της Αστυνομίας έχει ολοκληρωθεί η έρευνα στα γάντια μηχανής που εντόπισαν στο σπίτι του δράστη, αλλά δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας, και αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση σε δυο μαύρα μπουφάν μηχανής που βρέθηκαν στο σπίτι του 44χρονου.

Ραγδαίες εξελίξεις για τη «μαφία της Μυκόνου»

Η Ασφάλεια συνεχίζει παράλληλα τις έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας και τα στοιχεία που συγκεντρώνει, τα διαβιβάζει στις ανακριτικές αρχές που θα αποφασίσουν αν θα καλέσουν για εξηγήσεις τον Μυκονιάτη επιχειρηματία ή και άλλα άτομα.

Σημειώνεται πως χθες, Τετάρτη (10/7) η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, έστειλε παραγγελία για τη διενέργεια έρευνας προς «αντιμετώπιση της βαριάς εγκληματικότητας, που χαρακτηρίζεται από τον τύπο ως “Μαφία της Μυκόνου”».

Η κ. Αδειλίνη στο έγγραφό της ζητεί να ενημερώνεται στο εξής για τα αποτελέσματα των ερευνών που αφορούν το οργανωμένο έγκλημα, το οποίο συνδέεται με σοβαρά αδικήματα, γύρω από τις αγοραπωλησίες ακινήτων, από τα ναρκωτικά, τις ανθρωποκτονίες, την παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων, τις σωματικές βλάβες και άλλα.

Έως και 100.000 ευρώ το συμβόλαιο θανάτου του τοπογράφου

Αξίζει να σημειωθεί πως έως 100.000 ευρώ εκτιμάται ότι πληρώθηκε ο εκτελεστής του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό για το συμβόλαιο θανάτου, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, τις οποίες επικαλέστηκε ρεπορτάζ του Mega.

Μάλιστα, στο επίκεντρο μπαίνουν τα οικονομικά του φερόμενου 44χρονου δράστη, με τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να ελέγχονται διεξοδικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό