24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ένας ακόμη οργανωμένος οπαδός για την τραγωδία στου Ρέντη

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξέλιξη υπήρξε στην υπόθεσης της δολοφονικής επίθεσης στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, στου Ρέντη. Όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη το απόγευμα (4/9), ο ανακριτής διέταξε την προφυλάκιση ενός εκ των κατηγορούμενων, ο οποίος αρχικά είχε απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πρόκειται για έναν 40χρονο, οργανωμένο οπαδό, που φέρει το προσωνύμιο «Κορυδαλλιώτης», ο οποίος μετά από συμπληρωματική απολογία που έδωσε στον ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος ήταν στο Ρέντη τη βραδιά των μοιραίων επεισοδίων, στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Στα χέρια του φέρεται να έχουν βρει οι Αρχές υπολείμματα φωτοβολίδας (ίχνη πυρίτιδας) καθώς και κάποια νέα στοιχεία που προέκυψαν στη συνέχεια και τον συνδέουν με υπόθεση εκβιασμών σε καντίνες.

Ο ανακριτής με βάση αυτά τα καινούργια στοιχεία διέταξε την προσαγωγή του και λίγη ώρα αργότερα έδωσε εντολή να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό όπου και κρατείται.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να κληθούν από τον ανακριτή και κάποια άλλα άτομα με την ιδιότητα του υπόπτου, για να απολογηθούν για τη μοιραία βραδιά στου Ρέντη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό