18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δολοφονία Άλκη: Απολογείται ο 22χρονος «Ντίνος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με νέα, ηχηρή παρέμβαση, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διέταξε κατ΄ απόλυτη προτεραιότητα ολοκλήρωση των ανακρίσεων στην υπόθεση δολοφονία του 19χρονου Άλκη. 

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλειώτας, ζήτησε επίσπευση των ανακρίσεων για την υπόθεση με σχετική παραγγελία στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει τις έρευνες στη Θεσσαλονίκη.

«Αξιολογώντας τον μεγάλο αριθμό των κατηγορουμένων και την επιτακτικά προβαλλόμενη ανάγκη ταχείας δικαστικής εκκαθάρισης της υπόθεσης, διατάσσομε την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα διεξαγωγή της συναφούς κυρίας ανάκρισης» ανέφερε στο αίτημα.

Πρόκειται για τη δεύτερη παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου με αφορμή τη δολοφονία του Άλκη, μετά την παραγγελία του ανώτατου δικαστηρίου για ενέργειες αντιμετώπισης των φαινομένων βίας στους αθλητικούς χώρους και έξω από αυτούς.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κρίσιμη διαδικασία αναγνώρισης των κατηγορουμένων, την Παρασκευή ενώ απολογείται αύριο Πέμπτη, ο 22χρονος, δωδέκατος εμπλεκόμενος, που παραδόθηκε προχθες στην Αστυνομία.

Το πρωί χθες, κάτω από δρακόντεια μέτρα, ο 22χρονος οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. 

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας και εν συνεχεία θα βρεθεί στο αυτόφωρο κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς είχε εντοπιστεί σουγιάς στο αυτοκίνητο του. 

Σημειώνεται πως και οι 12 συλληφθέντες αναμένεται να βρεθούν ενώπιον των δύο φίλων του Άλκη που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση. 

Την Παρασκευή στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης θα γίνει η διαδικασία της αναγνώρισης από τους φίλους του Άλκη. 

Απαντήσεις για το ρόλο και το βαθμό συμμετοχής των εμπλεκόμενων, αναμένεται να δώσει και η λήψη dna που ζητήθηκε από την ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό