24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δοκιμαστής της Lamborghini δείχνει το μεσαίο δάχτυλο σε carspotter

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν την παράδοση κάθε αυτοκινήτου της Lamborghini στο τυχερό αγοραστή, η ιταλική εταιρία (και όχι μόνο) “γράφει” κάποια λίγα χιλιόμετρα γύρω από τις εγκαταστάσεις της στην Sant’Agata στη Μπολόνια, ώστε να διαπιστωθεί ότι όλα στο αυτοκίνητο λειτουργούν σωστά και αρμονικά.
Με τις παραδόσεις της τελευταίας δημιουργίας του ιταλικού εργοστασίου, της Huracan STO, να έχουν ξεκινήσει, ο Ιταλός carspotter Varryx, βρισκόταν στην περιοχή της Μπολόνια και κατέγραψε ένα αυτοκίνητο του μοντέλου να κάνει τις προαναφερθείσες δοκιμές.

Ξαφνικά διαπίστωσε ότι ο οδηγός δοκιμών του έδειξε το μεσαίο δάχτυλο, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι που θα τον ενοχλούσε, ενώ ούτε τον γνωρίζει. Για τον λόγο αυτό, έστειλε το παραπάνω στην Εξυπηρέτηση Πελατών της Lamborghini, καθώς ο carspotter αναρωτιέται αν αυτή ήταν μια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του οδηγού ή πρόκειται για εσωτερική οδηγία της Lamborghini προς όσους βγάζουν τα καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα.
Ποια είναι η άποψη σου; Κατανοείς την συμπεριφορά του οδηγού; Αν δεν υπήρχαν οι carspotters δεν θα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πολλά από τα supercars/hypercars των εταιριών, μέσω των s που έχουν δημιουργήσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό