20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δοκιμάζονται τα reactions στα μηνύματα της υπηρεσίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με το WABetaInfo, η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp ετοιμάζεται να προσθέσει reactions στα μηνύματα της υπηρεσίας και έτσι οι χρήστες θα μπορούν να αντιδράσουν χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα – όλων – emojis.

Όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης, οι χρήστες θα λάβουν ένα μήνυμα που θα τους ζητά να ενημερώσουν την πλατφόρμα του WhatsApp στην νεότερη έκδοση, όταν λάβουν αντίδραση σε ένα μήνυμα τους.

Επί του παρόντος, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το νέο χαρακτηριστικό που πρόκειται να προστεθεί στην messaging πλατφόρμα της Facebook, αλλά το WABetaInfo ισχυρίζεται ότι η δοκιμαστική περίοδος των reactions με emojis θα ξεκινήσει πρώτα από μία μερίδα χρηστών Android.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν αρκετές νέες δυνατότητες τις τελευταίες εβδομάδες για την πλατφόρμα του WhatsApp, όπως είναι η νέα λειτουργία View Once, που διαγράφονται αυτόματα φωτογραφίες και s μετά την πρώτη προβολή τους, αλλά και η δυνατότητα μεταφοράς του ιστορικού συνομιλιών από iOS σε Android και αντιστρόφως.

Η λειτουργία View Once κυκλοφόρησε παγκοσμίως αυτόν τον μήνα, ενώ η δυνατότητα μεταφοράς του ιστορικού συνομιλιών περιορίζεται προς το παρόν σε ορισμένα τηλέφωνα Samsung – οσονούπω θα κυκλοφορήσει και σε άλλες συσκευές Android και iOS.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί πριν από το τέλος του 2021 είναι η υποστήριξη πολλαπλών συσκευών, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους WhatsApp σε έως και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα. Η υποστήριξη πολλαπλών συσκευών είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένους χρήστες Android και iOS.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό