23.8 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Δοκιμάζονται με δυνατά φιλικά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Πού θα δείτε τα παιχνίδια [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Ελληνικές ομάδες ετοιμάζονται για την νέα σεζόν, και ήδη έχουν ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο των προετοιμασιών τους αλλά και τα φιλικά τα οποία τις «τεστάρουν» ενόψει των δύσκολων Ευρωπαϊκών αγώνων αλλά και του πρωταθλήματος που ξεκινούν οσονούπω.

Η ΑΕΚ θα ανοίξει την… αυλαία των φιλικών με το παιχνίδι της κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στις 15:00 Cosmote Sport1. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα δώσει το τρίτο της φιλικό στην Ολλανδία και θέλει να διατηρήσει το καλό της «πρόσωπο» σαν και εκείνο που έδειξε απέναντι στην Μπέρσχοτ. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αναμένεται να κάνει το «ανεπίσημο» ντεμπούτο του ενώ και ο Άμπραμπατ αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ  θα δώσει με την σειρά του το δεύτερο φιλικό ξανά επί Ολλανδικού εδάφους και εκείνος, με την ομάδα της Χιμπέρνιαν στις 17:00 αποκλειστικά από το κανάλι Nova Sports2. Η αρμάδα του Λουτσέσκου, έδειξε ένα πρόσωπο που θύμισε αρκετά την πρωταθληματική αγωνιστική περίοδο και έτσι θέλει να συνεχίσει.

Τελευταίο φιλικό είναι εκείνο του Παναθηναϊκού, κόντρα στην Γερμανική, Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ στο κανάλι της Cosmote Sport2 στις 18:00. Οι «πράσινοι» έδειξαν μια προβληματική εικόνα στην δημιουργία στο προηγούμενο φιλικό κόντρα στην Πάφο, και έτσι  έμειναν στο 0-0. Ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο ανέφερε θέματα τα οποία πρέπει να λυθούν, ενώ αναμένεται να κινηθούν ενεργά και στο μεταγραφικό παζάρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό