22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες και «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Λαμία και Athens Καλλιθέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Λαμία και Athens Καλλιθέα μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην 4η αγωνιστική της Super League. Σε ένα παιχνίδι με δύο… πρόσωπα, οι δύο ομάδες επιχείρησαν στο πρώτο μέρος να διασφαλίσουν πως δεν θα ηττηθούν και στο δεύτερο πήραν περισσότερα ρίσκα αναζητώντας τους τρεις βαθμούς.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στα τελευταία λεπτά, αφού ο Ματιέ Βαλμπουενά σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι. Η μπάλα έφτασε στο πόδι του Γάλλου, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική. Στο 59ο λεπτό η Athens Καλλιθέα έφτασε επίσης κοντά στο γκολ, με τον Κόστιτς να νικάει τον Ντεμέτριους και να αποκρούει το πλασέ του.

Η Λαμία ουσιαστικά απείλησε μόνο στο 83ο λεπτό, αλλά το σουτ του Άνχελο Ενρίκεζ πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Η Λαμία έτσι ανέβηκε στους τέσσερις βαθμούς στη φετινή Super League, ενώ από την μεριά της η Athens Καλλιθέα μετράει τρεις ισοπαλίες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της, στη μάχη που θα δώσει για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Λαμία (Μ. Σατσιάς): Κόστιτς, Λέο Αντράντε, Κορνέζος, Σάντμπεργκ (81′ Γκοτζαμανίδης), Ραντόνια, Νούνιες, Μπίκοφ (69′ Ενρίκεζ), Ρινγκ (69′ Σαραμαντάς), Μέκιτς (69′ Ντοϊρανλής), Γκιντό (53′ Φουρτάδο), ΒλαχομήτροςAthens Καλλιθέα (Μ. Ντονάτι): Μπαραγάν, Πασαλίδης, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοτς, Μερκάτι (70′ Ματίγια), Σοΐρι, Ντιμπά, Μανθάτης, Ντεμέτριους (85′ Λουκίνας), Ουλντρίκις (58′ Τζιάνι), Μουτίνιο (70′ Βαλμπουενά).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό