33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Διχασμός στην Ιταλία: «Ο Σάρι απέρριψε τον ΠΑΟ

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Μαουρίτσιο Σάρι και του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι θα περάσουν από… σαράντα κύματα. Με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, να διχάζουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Ιταλός και έγκυρος δημοσιογράφος, Ντι Μάρτζιο μέσω μιας ανακοίνωσής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε πως η τελική απόφαση του τεχνικού, ήταν αρνητική και τελικά δεν θα μετακομίσει την Ελλάδα για να αναλάβει τον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά και την φυγή του Χρήστου Κόντη.

Το «τριφύλλι» είχε διακαή πόθο τον Ιταλό κόουτς για να αναλάβει τα ηνία, και μάλιστα είχε καταθέσει μια πολύ υψηλή προσφορά η οποία έφτανε τα 15 εκατομμύρια ευρώ σχεδόν, για τρία χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο ο έτερος Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέδο Πεντούλα, φαίνεται ότι δεν συμφωνεί με αυτό και όπως αναφέρει μέσω μιας δικής του δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν υπάρχει καμία απάντηση από τον Σάρι προς τον Παναθηναϊκό και όλα παραμένουν ανοιχτά.

Ο Σάρι υπενθυμίζουμε είχε κατακτήσει το Europa League το 2019 με την Τσέλσι, ενώ το 2020 πήρε το ιταλικό πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους. Ένας… αυστηρός προπονητής που ξέρει να φτιάχνει ομάδες και έχει μάθει στην καριέρα του να κάνει πρωταθλητισμό και να διεκδικεί τρόπαια, και όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον έχει τελικώς στην ομάδα.

Και τώρα τι;

Ο Παναθηναϊκός εάν τελικώς «ναυαγήσει» το σίριαλ με τον Σάρι, παρόλο που ήταν η πρώτη του επιλογή, έχει ακόμη και έτοιμες εναλλακτικές η οποίες είναι από το πάνω… ράφι. Έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, της Σεβίλλης, του Χόρχε Σαμπάολι που είχε περάσει από τον πάγκο της Μαρσέιγ – μεταξύ άλλων!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό