20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Διπλό» στη Βαλένθια… αλά Ρεάλ Μαδρίτης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με τεράστια νίκη (2-1) απέναντι στη Βαλένθια, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, με την οποία πέρασε μόνη πρώτη στη βαθμολογία και ταυτόχρονα υποχρέωσε τις «νυχτερίδες» στην πρώτη εφετινή ήττα τους.

Για να συμβεί αυτό, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι χρειάστηκε να κάνει μια εκπληκτική ανατροπή, αφού ως στο 86ο λεπτό κυνηγούσε στο σκορ. Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο σε αυτό το παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στυο 66΄ με τον Ντούρο.

Κι ενώ το χρονόμετρο έτρεχε προς το 90΄, ήρθε στο 86οπ λεπτό ο Βινίσιους να ισοφαρίσει για τη «βασίλισσα» από ασίστ του Μπενζεμά και τρία λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκει τον Γάλλο κι εκείνος να εκτελεί τον Μαμαρντασβίλι για το 1-2.

Νωρίτερα, με γκολ του Καμπρέρα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων η Εσπανιόλ απέσπασε ισοπαλία 2-2 ( 41΄ Γουίλιαν Ζοζέ, 45΄+ Φεκίρ – 16΄ Βιδάλ, 90+7΄ Καμπρέρα ) από την Μπέτις.

Η ομάδα της Βαρκελώνης είχε προηγηθεί αρχικά με τον Αλέις Βιδάλ, αλλά στο φινάλε του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι «γύρισαν» το ματς με τέρματα των Γουίλιαν Ζοζέ και Φεκίρ.

Στο τέλος, όμως, κι ενώ η Μπέτις είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πετσέλα (77΄), η Εσπανιόλ πίεσε και κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Μαγιόρκα-Βιγιαρεάλ καιΣοσιεδάδ-Σεβίλη έμειναν στο 0-0.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό