24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Διπλό» παραμονής ο Ατρόμητος, «ζωντανός» ο ΠΑΣ – Τα highlights κι η βαθμολογία

Ειδήσεις Ελλάδα

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουλούρη, ο Ατρόμητος πήρε το ντέρμπι της ουράς κι έκανε σημαντικό βήμα παραμονής.

ειδησεισ

Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, με τον Έλληνα επιθετικό να σημειώνει και τα δύο τέρματα. Οι γηπεδούχοι έστειλαν τέσσερις φορές την μπάλα στα δίχτυα, αλλά όλα τα γκολ τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ!

Στα Ιωάννινα, ο τοπικός ΠΑΣ λύγισε 1-0 τη Λαμία, σε ένα ματς που ήταν γεμάτο δυνατές μονομαχίες. Οι γηπεδούχοι, παρά την αφαίρεση των πέντε βαθμών, παρέμειναν ζωντανοί στη μάχη για να βρεθούν στην πρώτη εξάδα. Από την άλλη, η ομάδα της Φθιώτιδας γνώρισε την έκτη σερί ήττα της κι έμπλεξε για τα καλά όσον αφορά στην παραμονή της.

Στο +13 ο Ολυμπιακός, «τυφώνας» ο Παναθηναϊκός

Το «μεγάλο» αποτέλεσμα που αναζητούσε βρήκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετέτρεψε σε «περίπατο» το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το «τριφύλλι» επικράτησε 3-0 της «Ένωσης» και «κλείδωσε» την παρουσία του στα playoffs της Super League κι φουλάρει για την επιστροφή του στην Ευρώπη. Οι «πράσινοι» να σημειώσουν τρία γκολ στο πρώτο μισάωρο, ενώ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν σημειώσουν ακόμα περισσότερα τέρματα. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ξανά τεράστια θέματα στην άμυνα, δεν ήταν αποτελεσματικοί στην επίθεση και γενικά έδειξαν μια άθλια εικόνα.

Μετά τον αποκλεισμό από την Αταλάντα, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν έτσι την ισοπαλία του ΠΑΟΚ και ξέφυγαν στο +13 από τη δεύτερη θέση, κάνοντας άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Μαρτίνς μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ πριν τη συμπλήρωσε 20 λεπτών, ενώ στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Κρήτης έμεινε με δέκα παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Γιαννούλης αποβλήθηκε στο 70ο λεπτό κι η ομάδα του Πειραιά «σφράγισε» το «τρίποντο» με αυτογκόλ του Ντουρμισάι.

Ο Ιωνικός δεν… μάσησε στην Τούμπα κι ανάγκασε τον ΠΑΟΚ σε «γκέλα», λίγες ημέρες, μετά την πρόκριση επί της Μίντιλαντ. Η ομάδα της Νίκαιας απέσπασε 1-1 και πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε με πέναλτι, αλλά οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Ο σκόρερ, Τουράμ, μαζί με τον Τσιγκρίνσκι πανηγύρισαν, σηκώνοντας στον αέρα τη σημαία της Ουκρανίας, με τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα να τους χειροκροτεί. Μάλιστα, ο Ουκρανός αμυντικός υποκλίθηκε, θέλοντας έτσι να τους ευχαριστήσει.

«Άλμα» εξάδας ο Άρης, «λευκή» ισοπαλία στο Αγρίνιο

Τη δεύτερη νίκη του με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο του πανηγύρισε ο Άρης, ο οποίος έκανε καθοριστικό βήμα για τα playoffs. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη κι ανέβηκαν στην πέμπτη θέση, αφήνοντας πίσω τους την ομάδα της Αρκαδίας. Ο Καμαρά βρήκε το γκολ που αναζητούσε εδώ κι αρκετούς αγώνες κι η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατήρησε την παράδοση που θέλει να κερδίζει όταν ανοίγει το σκορ. Αυτό έγινε για 12η συνεχόμενη φορά. Από την άλλη, η ομάδα της Τρίπολης, η οποία είχε δοκάρι με τον Ριέρα, βλέπει την υπόθεση εξάδα να δυσκολεύει, καθώς έχει δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς στο φινάλε (βλ. το εξ αναβολής με τον Ολυμπιακό και κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ).

Στο άλλο ματς του Σαββάτου (26/2), Παναιτωλικός και Βόλος «κόλλησαν» στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες που είχαν από ένα δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ουσιαστικά και τις τελευταίες ελπίδες για την είσοδο στα playoffs.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

PHOTO

Photo 1/3

Η βαθμολογία της Super League

*Ο Άρης έχει -6 βαθμούς κι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει -5 : slgr.gr

Photo 2/3

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής : slgr.gr

Photo 3/3

Η επόμενη αγωνιστική (26η) : slgr.gr

TA HIGHLIGHTS

Δευτέρα (28/2)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητοςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μπάμπης Τεννές (ΠΑΣ Γιάννινα)

Κρις Κόλμαν (Ατρόμητος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΑΜΙΑ 1-0Ο σκόρερ και τα στοιχεία του ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμίαslgr.gr

Κυριακή (27/2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ 2-0Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Ολυμπιακός – ΟΦΗslgr.gr

TA HIGHLIGHTS

Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Παναθηναϊκός – ΑΕΚslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Αργύρης Γιαννίκης (ΑΕΚ)

ΠΑΟΚ – ΙΩΝΙΚΟΣ 1-1Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΠΑΟΚ – Ιωνικόςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σάββατο (26/2)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 0-0Τα στοιχεία του Παναιτωλικός – Βόλοςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

Κώστας Μπράτσος (Βόλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ 0-2Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Αστέρας Τρίπολης – Άρηςslgr.gr

TA HIGHLIGHTS

Διαβάστε Επίσης:

Super League: Αφαίρεση πέντε βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα – Νέα δεδομένα στη μάχη των playoffs

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό