22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Διπλό» παραμονής για τη Λαμία στο Αγρίνιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Με δύο γκολ μέσα σε ενάμιση λεπτά η Λαμία ανέτρεψε την κατάσταση στο Αγρίνιο, έφυγε με τεράστιας σημασίας νίκη (3-1) απέναντι στον Παναιτωλικό στη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ και έκανε ακόμη ένα βήμα προς την παραμονή της.

Η ομάδα της Φθιώτιδας πέρασε χωρίς συνέπειες την επιθετική καταιγίδα των γηπεδούχων στο πρώτο τέταρτο και στη συνέχεια ισορρόπησε και απείλησε με τη σειρά της.

Τελικά, τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι έγιναν στο β΄ ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 55΄, όταν Λιάβας και Καρέλης συνεργάστηκαν και ο νεαρός Λιάβας έκανε το 1-0.

Στο 66΄, από διαγώνια σέντρα του Σιμόν ο Μεντίνα με το κεφάλι νίκησε τον Ανέστη για το 1-1 και πριν τελειώσουν τα… πανηγύρια από σέντρα του Αμπάντα ο Μαρτίνεθ διπλασίασε για τους φιλοξενούμενους.

Με τον Παναιτωλικό μαζικά μπροστά για την ισοφάριση η Λαμία βρήκε χώρο και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρτίνεθ πλάσαρε τον Ανέστη μετά από ασίστ του Τσούκαλου.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έμεινε αήττητη για πέμπτο συνεχή αγώνα (3 νίκες, 2 ισοπαλίες), σε αντίθεση με τα «Καναρίνια» που έμειναν για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη και αποδοκιμάστηκαν έντονα στο τέλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό