27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Διπλό μεταγραφικό «κόλπο» του ΠΑΟΚ – Ποιοι παίκτες πάνε Θεσσαλονίκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ προχωράει στο πλάνο της ενίσχυσης της ομάδας του για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν, στην οποία θα συμμετάσχει ως Πρωταθλητής Ελλάδας 2023/24. Οι νεότερες ενημερώσεις αναφέρουν πως τα έχει βρει σε όλα με την ΤΣΣΚΑ για τον Φεντόρ Τσάλοφ και με την Γάνδη για τον Ταρίκ Τισουντάλι.

Το απόγευμα του Σαββάτου (20/07), γνωστοποιήθηκε πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθε σε επικοινωνία με τον Τισουντάλι και την ομάδα του. Το τελευταίο ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» συμφώνησε με τον Μαροκινό επιθετικό και τώρα βρίσκεται σε φάση διαπραγματεύσεων με τον σύλλογό του, ώστε να βρουν την «χρυσή τομή». Μάλιστα, λέγεται πως οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν στον 31χρονο συμβόλαιο αξίας 3.1 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος. Οι προτάσεις που καταθέτουν οι «ασπρόμαυροι» στην Γάνδη ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια.

🚨Chalov moves to PAOK on 3-year deal with €1,3m/year + up to €300k bonusesBraithwaite deal fell through, so PAOK returned to Chalov. In the coming days, CSKA receive a letter on activation of his €3m release clause & he will fly to GreeceAnnouncement before July 24(@OnooQ) https://t.co/P5h0YL2L2T pic.twitter.com/aE6IwxyRoM

— RPL Sky (@RPLNews_eng) July 20, 2024

Η περίπτωση του Φεντόρ Τσάλοφ είναι λιγότερο σύνθετη. Φημολογείται πως ο ΠΑΟΚ έχει δώσει τα χέρια, τόσο με τον παίκτη, όσο και με την ΤΣΣΚΑ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραχώρησε τριετές συμβόλαιο στον 26χρονο, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 1.3 εκατομμύρια ευρώ. Ρωσικά Μέσα κάνουν λόγο για την ανακοίνωση του παίκτη, η οποία θα πραγματοποιηθεί πριν τις 24 Ιουλίου. Ωστόσο, ο Τσάλοφ ίσως να αποτελέσει πρόκληση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο επιθετικός δεν έχει αγωνιστεί έξω από την Ρωσία, εκτός από ένα εξάμηνο που είχε παραχωρηθεί με μορφή δανεισμού στην Βασιλεία.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό