22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Διπλό εξιλέωσης, αντίδρασης και απόδοσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Το σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη έπειτα από το… κάζο της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό, απομονώθηκε για να κάνει reset στο μυαλό. Με απώτερο στόχο να επιστρέψει δριμύτερο, αρχής γενόμενης από σήμερα. Μπορεί τα πρόσφατα αποτελέσματα να μην είναι θετικά, ωστόσο μακριά από το ΟΑΚΑ ο «δικέφαλος» είναι σταθερά αποδοτικός!

Πιο συγκεκριμένα, εκτός έδρας παραμένει αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις από τις 29 Σεπτεμβρίου (έκτοτε 5-3-0). Μάλιστα, στο πρόσφατο καρέ εξορμήσεων κράτησε απαραβίαστη την εστία του τρεις φορές. Στο 4.10 προσφέρεται το διπλό στη Θεσσαλονίκη, στο 1.84 το Χ2.

Με δεδομένη την σημαντικότητα του αγώνα, αλλά και τα όσα έγιναν στον πρώτο γύρο της SuperLeague, δεν αναμένονται ιδιαίτερα ρίσκα από τους δύο προπονητές. Στο 1.65 κοστολογείται το under 2,5 γκολ, ενώ αντίστοιχα το over στο 2.25. Κοιτώντας συνολικά την εικόνα του ζευγαριού, οι «μπουκ» δίνουν μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης, με την τιμή και των δύο ομάδων στο 1.90.

Αναζητώντας το πρόσωπο που μπορεί να βάλει τέλος στην αρνητική παράδοση που διατηρεί η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ σε επίπεδο Κυπέλλου (2011 τελευταία νίκη), υποψήφια είναι αυτά των Στέφαν Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία, με δεδομένες και τις απουσίες που προέκυψαν! Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός κοστολογείται στο 4.50 να βρει δίχτυα, ενώ ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ στο 5.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 550+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό