25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση με τις Ντένια Κουρέτα και Μαρία Καραγιάννη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Ντένια Κουρέτα και την Μαρία Καραγιάννη. Οι δύο νεαρές πολίστριες θα συνεισφέρουν στο ρόστερ της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν η Ντένια Κουρέτα και η Μαρία Καραγιάννη. Οι δύο νεαρές πολίστριες υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τους “ερυθρόλευκους” και θα ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας.

Η Κουρέτα αποκτήθηκε από τον ΑΝΟ Γλυφάδας, που αγωνίστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο. Η 18χρονη φουνταριστή είναι διεθνής με την Εθνική Νέων Γυναικών και το 2022 είχε συμπεριληφθεί στην λίστα με τις καλύτερες νέες πολίστριες παγκοσμίως.

Η Καραγιάννη αποτελεί μεταγραφή από τον ΓΣ Περιστερίου, είναι διεθνής τερματοφύλακας και έχει κατακτήσει τέσσερα μετάλλια με τις “μικρές” Εθνικές Ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την Ντένια Κουρέτα

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ντένια Κουρέτα. Η διεθνής φουνταριστή (ημ. γέννησης 18/9/2005, 1,75μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Την περασμένη σεζόν (2023-24), η Ντένια Κουρέτα αγωνίστηκε και ξεχώρισε με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ από το 2015 έως το 2023, ήταν στην ΝΕ Πατρών.

Η 19χρονη φουνταριστή είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες. Το 2021 και το 2022, κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια με την Εθνική Νεανίδων, στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αντίστοιχα. Το 2022, ήταν στην Εθνική Νέων Γυναικών, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το 2022, επίσης, συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις 20 καλύτερες νέες πολίστριες παγκοσμίως”.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την Μαρία Καραγιάννη

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Καραγιάννη. Η νεαρή τερματοφύλακας (ημ. γέννησης 1/11/2004, 1,68μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Την περσινή σεζόν (2023-24), η Μαρία Καραγιάννη αγωνίστηκε στον ΓΣ Περιστερίου. Το 2015, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το πόλο στον ΝΟ Ρεθύμνου, όπου παρέμεινε μέχρι το 2022, ενώ το 2022-23, αγωνίστηκε στον Άλιμο ΝΑΣ.

Με τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες, η Μαρία Καραγιάννη έχει κατακτήσει τέσσερα μετάλλια. Συγκεκριμένα, χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019, με την Κ15, ασημένιο στο Ευρωπαϊκό του 2021, με την Κ17. Το 2022, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, με την Κ19, ενώ την ίδια χρόνια, την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με την Κ20!”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό