25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Διπλή ανακοίνωση Βόλου για την διαιτησία κόντρα στην ΑΕΚ: «Ντροπή και μόνο ντροπή» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Γεμάτο ένταση ήταν το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Βόλο. Η «Ένωση» προηγήθηκε στο σκορ στο 22ο λεπτό από το πρώτο γκολ του Φραντζί Πιερό, ο οποίος χρειάστηκε μόλις 22 λεπτά ώστε να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα». Ο φορ από την Αϊτή γρήγορα έγινε πρωταγωνιστής δύο φάσεων, με την ΠΑΕ Βόλος να εκδίδει διπλή ανακοίνωση.

Ο Λάζαρος Ρότα επιχείρησε την σέντρα από τα δεξιά, ο Πιερό νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο στη μονομαχία και με μία… σεντερφορίσια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Ο επιθετικός από την Αϊτή χρειάστηκε μόλις 22 λεπτά για να ανοίξει… λογαριασμό.

Η πρώτη ανακοίνωση του Βόλου έχει να κάνει με τη φάση όπου ο Πιερό άνοιξε το σκορ όπου και ζητά φάουλ υπέρ της και η οποία αναφέρει: «Ντροπή και μόνο ντροπή. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Όσοι βλέπουν μπορούν να κρίνουν…Με ένα φάουλ του γκιορίλα -επαναστάτη η ομάδα μας βρίσκεται πίσω στο σκορ».

Η έτερη για τη μη αποβολή του Πιερό στο φινάλε, σε μία φάση με τον Μύγα, όπου και υποστήριξε: «Ερώτηση προς την Ελληνική διαιτησία. Στους επαναστάτες · γκιορίλες δεν δίνουμε κόκκινη κάρτα;».

Ο Πιερό δεν προοριζόταν να ξεκινήσει ως βασικός, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία είχε δηλωθεί σε πρώτο στάδιο στην 11άδα του Ματίας Αλμέιδα, στο 100ο παιχνίδι του στον πάγκο της ΑΕΚ. Ωστόσο, ο ίδιος αισθάνθηκε μερικές ενοχλήσεις και ο «Πελάδο» αποφάσισε να τον προφυλάξει και να τον αφήσει τελικά εκτός αποστολής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό