27.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Δικηγόρος Κασσελάκη στο Action 24: Δεν υπάρχει καμία απειλή στο εξώδικο

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν υπάρχει καμία απειλή στο εξώδικο προς τα όργανα του κόμματος» διαβεβαίωσε σε παρέμβασή του στο Action 24 o νομικός σύμβουλος του Στέφανου Κασσελάκη, Χαράλαμπος Πελέκης.

«Το θέμα δεν είναι το περιεχόμενο του πόθεν έσχες, το πρόβλημα είναι η παράνομη ενέργεια, η διαρροή εγγράφου που έχει κατατεθεί σε αρμόδιο όργανο κόμματος» ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του ο Χαράλαμπος Πελέκης. Ο δικηγόρος του αποπεμφθέντα και εκ νέου υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα ότι η πλευρά Κασσελάκη αναμένει την εξέλιξη της έρευνας και εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τα αντανακλαστικά για να εντοπίσει πως έγινε αυτή η επιλεκτική διαρροή και γιατί έγινε διαρροή μόνο στον Στέφανο Κασσελάκη και όχι για κάποιον άλλο υποψήφιο.

«Ζητάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κατεπείγουσα έρευνα και αντ’ αυτού ακούμε με έκπληξη είναι οι προθέσεις για διαγραφή ενός ανθρώπου που ασκεί συνταγματικό του δικαίωμα της ίσης μεταχείρισης και ισότητας σε μια ψηφοφορία η απάντηση να είναι σε διαγράφω για να μην είσαι υποψήφιος;» διερωτήθηκε ο Χαράλαμπος Πελέκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό