25.1 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Δικηγόρος δημοσιογράφου της ΕΡΤ: Η σύντροφός του κατέθεσε ότι τον χτύπησε κι εκείνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την υπόθεση ξυλοδαρμού της δημοσιογράφου της ΕΡΤ από τον επίσης δημοσιογράφο, σύντροφό της, μίλησε στο Action 24 ο συνήγορος υπεράσπισης του δημοσιογράφου, Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος. 

Όσον αφορά το αδίκημα της απειλής στο πλαίσιο της ενδοοικογενειακής βίας. ο δικηγόρος είπε ότι ο δημοσιογράφος δεν το αποδέχεται. «Είπε κάποια πράγματα, αλλά όχι με τρόπο απειλητικό ή με τρόπο που να προκαλέσει φόβο και ανησυχία στο θύμα», σημείωσε. 

Όσον αφορά την «ιστορία» του ξυλοδαρμού, όπως την χαρακτήρισε ο κ. Αλεξανδρόπουλος, είπε ότι έχει γίνει μία κατάθεση για ξυλοδαρμό από τη σύντροφό του, στην οποία λέει και η ίδια ότι τον έχει χτυπήσει, οπότε ο καταγγελλόμενος στα πλαίσια της άμυνας την απώθησε. Επιπλέον, ο δικηγόρος δήλωσε ότι έχει υποβληθεί μήνυση και από την πλευρά του δημοσιογράφου. 

Στην ερώτηση του Γιώργου Κακούση για την ιατρική βεβαίωση που υπάρχει και στην οποία γίνεται λόγος για εξάρθρωση σιαγόνας της δημοσιογράφου, ο κ. Αλεξανδρόπουλος είπε ότι «έγινε ένας καβγάς, μία φασαρία, ειπώθηκαν κάποιες κουβέντες, εκείνη του έδωσε ένα χαστούκι κι εκείνος αμύνθηκε απωθώντας την». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνήγορος υπεράσπισης του δημοσιογράφου διέψευσε ότι υπάρχει τόσο σοβαρός τραυματισμός όσο ακούγεται. «Έχουμε μια απλή σωματική βλάβη, που είναι αυτοϊάσιμη. Ο πελάτης μου, μού είπε ότι την απώθησε και την χτύπησε». 

Αρνήθηκε, δε, να σχολιάσει πληροφορίες ότι υπάρχουν αντίστοιχες καταγγελίες σε βάρος του δημοσιογράφου τόσο από παλαιότερη σχέση του όσο και από την εν διαστάσει σύζυγό του. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό