26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Διευρύνεται το δίκτυο καταστημάτων Holland & Barrett στην ελληνική αγορά

Ειδήσεις Ελλάδα

Περαιτέρω ενισχύεται η παρουσία της Holland&Barrett, μέλους του Ομίλου Fourlis, στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, τέσσερα νέα καταστήματα είναι έτοιμα να υποδεχτούν το κοινό: στη Νέα Ιωνία (λεωφόρος Ηρακλείου 280 και Αρτεμισίας), στη Νέα Ερυθραία εντός του AB Βασιλόπουλου (20ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας), στο εμπορικό κέντρο Florida στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (εντός ΑΒ Βασιλόπουλου Μακεδονίας) και στο εμπορικό πάρκο του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος στα Σπάτα, εντός του ανανεωμένου καταστήματος IKEA.

Με το άνοιγμα των 4 καταστημάτων μέσα στον Μάιο η Holland&Barrett αριθμεί συνολικά 10 καταστήματα, μέσα σε 16 μήνες λειτουργίας στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι η συνεργασία του Ομίλου Fourlis με τη Holland&Barrett ξεκίνησε το 2022, ενώ στις αρχές του 2023 δημιουργήθηκαν τα πρώτα έξι φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, καθώς και το ταχέως αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα για πανελλαδική κάλυψη. Ο Όμιλος στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση του δικτύου καταστημάτων Holland&Barrett τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, μέσω της ανάπτυξης ενός δικτύου φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Επιπλέον, το eshophttps://www.hollandandbarrett.gr/κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων τον Μάιο, σημειώνοντας σημαντική άνοδο μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, γεγονός που υπογραμμίζει την επιτυχία και την αποδοχή του από τους καταναλωτές.

H Holland&Barrett είναι η Νο1 αλυσίδα για βιταμίνες και συμπληρώματα στην Αγγλία και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη στον κλάδο υγείας και ευεξίας. Ιδρύθηκε το 1870 και διαθέτει ένα δίκτυο πλέον των 1.600 καταστημάτων σε 24 χώρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό