35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Διαφωνώ με την πρόταση Κασσελάκη για συνεργασία με την Πλεύση Ελευθερίας»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Να ανοίξουμε μια ειλικρινή συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ»

Τη διαφωνία του με την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για συνεργασία με την Πλεύση Ελευθερίας εξέφρασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Παρασκευής ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Να ανοίξουμε μια ειλικρινή συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ» ζήτησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» ο Κώστας Ζαχαριάδης υπογράμμισε: «Είναι σαφές ότι ο ευρύτερος προοδευτικός χώρος που αντιπολιτεύεται τη ΝΔ, είναι σε μια αναδιάταξη. Το καλό είναι κάτι να έχει δρομολογηθεί στην Κεντροαριστερά μέχρι τις Εθνικές Εκλογές».

«Συμφωνώ με την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για κοινές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες με το ΠΑΣΟΚ, αλλά διαφωνώ με τη συνομιλία με την Πλεύση Ελευθερίας» είπε.

«Ο πολύς ο κόσμος αυτήν τη στιγμή δεν είναι ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχασε 350.000 ψήφους, ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στη Νέα Αριστερά, αλλά στην αποχή, επομένως αντί να συζητάμε για το ποιος θα συνεργαστεί με ποιον, θα πρέπει να ασχοληθούμε με τα προβλήματα των πολιτών για να τους κερδίσουμε. Όσοι απείχαν ναι μεν έδειξαν απόσταση από τη ΝΔ, αλλά έστειλαν και το μήνυμα ότι δεν είναι έτοιμοι ούτε και για εμάς» τόνισε.

Σε ερώτηση για συνομιλία με τη Νέα Αριστερά, ο Κώστας Ζαχαριάδης υπογράμμισε πως «δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε τόση ενέργεια με ένα κόμμα που σε χαλαρή ψήφο δεν πήρε ούτε 2,5%», ενώ ταυτόχρονα προσέθεσε ότι χρειάζεται να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους, βάζοντας στο κάδρο και τον Πέτρο Κόκκαλη.

«Πρέπει να κάνουμε μια ειλικρινή συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε στη συνέχεια, ενώ κλείνοντας δήλωσε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να προσδιορίσει με ακρίβεια τη φυσιογνωμία του, αποκλείοντας κάθε ζήτημα ηγεσίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό