16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διαστάσεις Facebook Cover Photo 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Αντρέα Αντωνιάδη, Digital Marketing Trainer & Consultant, SocialSpace Academy (Member of CIBIT)

Ένα από τα διαχρονικότερα προβλήματα των διαχειριστών σελίδων στο Facebook ήταν, είναι, και θα είναι οι διαστάσεις των φωτογραφιών. Στο σημερινό άρθρο θα ασχοληθούμε με τη φωτογραφία εξωφύλλου, γνωστή και ως Cover Photo και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, ειδικά μετά το τελευταίο layout update της διάσημης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το Facebook οι καταλληλότερες διαστάσεις είναι 820x360px. Μέχρι εδώ όλα καλά…

Αν κρατήσουμε τις διαστάσεις ως βασικό δεδομένο, το μόνο που απομένει, είναι το δημιουργικό κομμάτι μέχρι την ολοκλήρωση της φωτογραφίας πριν την ανεβάσουμε στην σελίδα μας. Τι αντικρίζει όμως ο χρήστης αναλόγως της συσκευής που χρησιμοποιεί;

Το πιο κάτω προσχέδιο θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε όλα τα σημαντικά στοιχεία σε σημεία που να διακρίνονται ολοκληρωμένα σε οποιαδήποτε συσκευή και να αποφύγετε τα πιθανά ανεπιθύμητα αρνητικά αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν στην πλοήγηση του χρήστη στην σελίδα σας (πχ κομμένα πρόσωπα, γράμματα).

Περισσότερες συμβουλές για το πώς να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την δυναμική της φωτογραφίας εξωφύλλου της εταιρικής σελίδας σας στο Facebook μπορείτε να βρείτε και στο άρθρο Facebook Cover Photo: Τι πρέπει, τι δεν πρέπει, σωστές πρακτικές & δημιουργικές ιδέες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό