25.8 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Διαπρέπει στο MLS ο Μπιέλ του Ολυμπιακού, του έφτιαξαν μέχρι και πίνακα ζωγραφικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πεπ Μπιέλ έχει παραχωρηθεί στην Σάρλοτ του MLS ως δανεικός μέχρι τον Δεκέμβριο από τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τα έχει πάει περίφημα έως τώρα, εντυπωσιάζοντας τους οπαδούς της ομάδας με τις εμφανίσεις και τις επιδόσεις του.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στους «ερυθρόλευκους» με τους φιλάθλους της ομάδας από το Σάρλοτ, να ζητάνε ήδη την αγορά του. Στις ΗΠΑ, ο Μπιέλ κατά κύριο λόγο αγωνίζεται στα δεξιά της επίθεσης, όπως δηλαδή έκανε και με την φανέλα των Πειραιωτών, ενώ παρότι αγωνίζεται ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια, βγαίνει αλλαγή περίπου στο 70′.

Η στατιστική του μέχρι τώρα έχει καταγράψει τρείς ασίστ και ένα γκολ, με τους φίλους της ομάδας να δημιουργούν μέχρι και πίνακα ζωγραφικής που τον παρουσιάζει με ένα στέμμα στο κεφάλι του. Έπειτα από την ευρεία νίκη της Σάρλοτ με 4-0 επί της Νιού Ίνγκλαντ, ο Μπιέλ βρέθηκε και στην ομάδα της εβδομάδας με το σύστημα αξιολόγησης να τον βαθμολογεί με 9.0.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να παραμείνει στις ΗΠΑ και μετά το τέλος του δανεισμού του, ενώ ο κόσμος της ομάδας κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πάρει σάρκα και οστά αυτή του η επιθυμία. Με τον Ολυμπιακό ο Μπιέλ σε 59 συμμετοχές σκόραρε 12 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό