20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει του εντός έδρας αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ (5/4, 21:00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τα Stoiximan Super League Playoffs, ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα εκδώσει ημερήσιες, ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού αναγράψουν το ονοματεπώνυμό τους και το Μέσο για το οποίο θα εργαστούν, καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους στη διεύθυνση [email protected], με την ένδειξη «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΠΑΟΚ», μέχρι την Παρασκευή 31/3/2023 και ώρα 18:00.

Διαπιστευτικό σύστημα θα λειτουργήσει και για τους φωτογράφους – φωτορεπόρτερ, οι οποίοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους με τον προαναφερθέντα τρόπο. Κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας ή αν σταλεί σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από αυτή που αναγράφεται πιο πάνω.

Η κάθε ονομαστική κάρτα δεν θα μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο συνάδελφο και θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα τα Μέσα πανελλήνιας εμβέλειας και υψηλής αναγνωσιμότητας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα απαντήσει με e-mail τη Δευτέρα (3/4) μόνο στα αιτήματα που θα γίνουν δεκτά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό