20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τη Νίκη Βόλου – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενόψει του αγώνα για τη 16η αγωνιστική της Super League 2, με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ότι θα εκδώσει ημερήσιες, ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους, MONO στη διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ» μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/1/2022 στις 16:00. Κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας ή αν σταλεί σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από αυτή που αναγράφεται πιο πάνω.

Σύμφωνα με το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, ο αριθμός των διαπιστεύσεων θα είναι περιορισμένος. Για κάθε Μέσο θα εκδοθεί ΜΙΑ ονομαστική κάρτα, η οποία ΔΕΝ θα μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο συνάδελφο και θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα τα μέσα πανελλήνιας εμβέλειας και υψηλής αναγνωσιμότητας.

Διαπιστευτικό σύστημα θα λειτουργήσει και για τους φωτογράφους-φωτορεπόρτερ, οι οποίοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους, με τον προαναφερθέντα τρόπο. Με βάση το Υγειονομικό πρωτόκολλο θα διαπιστευθούν συνολικά μέχρι 15 (δεκαπέντε) φωτογράφοι.

Πριν από την είσοδό του στην εγκατάσταση, ο δημοσιογράφος/φωτογράφος επιδεικνύει τη βεβαίωση ολοκλήρωσης του εμβολιασμού του ή τη βεβαίωση πως έχει νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Δεν θα λειτουργήσει αίθουσα Τύπου και μικτή ζώνη.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ενημερώσει για την πορεία των αιτημάτων και για την παραλαβή των καρτών, απαντώντας με e-mail σε κάθε αίτημα ξεχωριστά μέχρι την Παρασκευή 28/1/2022 στις 18:00.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό