14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για Άλκμααρ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενόψει του φιλικού αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Άλκμααρ (09/07) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ότι θα εκδώσει ημερήσιες, ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους, MONO στη διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΑΛΚΜΑΑΡ» μέχρι την Τετάρτη 06/07/2022 στις 12:00. Κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας ή αν σταλεί σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από αυτή που αναγράφεται πιο πάνω.

Σύμφωνα με το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, ο αριθμός των διαπιστεύσεων θα είναι περιορισμένος. Για κάθε Μέσο θα εκδοθεί ΜΙΑ ονομαστική κάρτα, η οποία ΔΕΝ θα μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο συνάδελφο και θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα τα μέσα πανελλήνιας εμβέλειας και υψηλής αναγνωσιμότητας.

Διαπιστευτικό σύστημα θα λειτουργήσει και για τους φωτογράφους-φωτορεπόρτερ, οι οποίοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους, με τον προαναφερθέντα τρόπο. Με βάση το Υγειονομικό πρωτόκολλο θα διαπιστευθούν συνολικά 15 (δεκαπέντε) φωτογράφοι. Πριν από την είσοδό τους στην εγκατάσταση, οι φωτογράφοι επιδεικνύουν τη βεβαίωση ολοκλήρωσης εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

Η αίθουσα Τύπου και η μικτή ζώνη θα παραμείνουν κλειστές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης, για αυτό και δεν θα εγκριθεί καμία διαπίστευση για τηλεοπτικό συνεργείο πλην αυτής της Cosmote TV, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Άλκμααρ. Επίσης, αιτήματα για τεχνικούς ραδιοφώνου θα γίνονται δεκτά ΜΟΝΟ για όσα θα έχουν ζωντανή μετάδοση, μέσω τηλεφωνικής γραμμής, ενώ μετά την εγκατάσταση του σχετικού εξοπλισμού ο τεχνικός θα αποχωρεί από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ενημερώσει για την πορεία των αιτημάτων και για την παραλαβή των καρτών, απαντώντας με e-mail σε κάθε αίτημα ξεχωριστά μέχρι την Πέμπτη 07/07/2022 στις 18:00.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό