24.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Διακοπή στα έργα της υπογειοποίησης στην OPAP Arena λόγω οφειλής της Περιφέρειας προς την INTRAKAT

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
06.10.2021 | 19:53

Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια | Σάββατο 11 Απριλίου 2020
EUROKINISSI SPORTS

Διεκόπησαν τα έργα της υπογειοποίησης στην OPAP Arena, λόγω δίμηνης οφειλής της Περιφέρειας Αττικής προς την INTRAKAT, που είναι η ανάδοχος εταιρεία του έργου.

Τα έργα της υπογειοποίησης στην OPAP Arena στο τμήμα της Πατριάρχου Κωνσταντίνου διεκόπησαν. Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε στη Διαύγεια, έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου που έκανε η ανάδοχος εταιρεία.

Η INTRAKAT ζήτησε αυτή τη διακοπή λόγω μη καταβολής του 11ου λογαριασμού για δύο μήνες από την Περιφέρεια Αττικής που είναι η χρηματοδότης της υπογειοποίησης στο νεόδμητο γήπεδο της ΑΕΚ.

“Αποδεχόμαστε την από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρείας με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16” αναφέρει η απόφαση στο έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Το έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια

Το έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό