24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Διακοπές στην Ελλάδα: Οι ξένοι celebrities που επέλεξαν τη χώρα μας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το φετινό καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, ωστόσο και για το 2024 η Ελλάδα υπήρξε πόλος έλξης για πολλούς ξένους celebrities. 

Όπως και να το κάνουμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι ξεχωριστό. Ο ήλιος, οι όμορφες θάλασσες και το νόστιμο φαγητό σε όποια περιοχή της χώρας μας κι αν βρεθεί κανείς, είναι αυτά που σε κερδίζουν.

Και παρότι υπάρχουν πολλοί εξωτικοί προορισμοί για να ανακαλύψει κανείς ανά τον κόσμο, φαίνεται πως η χώρα μας είναι στις πρώτες επιλογές κάθε καλοκαίρι τόσο των Ελλήνων όσο και των ανθρώπων από άλλες χώρες.

Οι ξένοι celebrities που επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους

Ανάμεσα σε όσους επισκέφτηκαν λοιπόν, τη χώρα μας και αυτό το καλοκαίρι ήταν και πολλοί ξένοι celebrities.

Από την Kylie Minogue μέχρι τον Valentino και την Demi Moore, μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε όλους τους stars που είδαν από κοντά τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι.

Kylie Minogue

Από τους πρώτους που κατέφθασαν στη χώρα μας ήταν η γνωστή τραγουδίστρια Kylie Minogue. Η ίδια αφού εμφανίστηκε πρώτα στα Ποσειδώνια και ύστερα στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, βρέθηκε στη Μύκονο για να συνεχίσει εκεί τις καλοκαιρινές της διακοπές.

https://www.instagram.com/p/C77fk12N4GP/Joe Jonas

Και ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής επέλεξε την ίδια περίοδο (αρχές Ιουνίου) με την Kylie Minogue τη χώρα μας για τις διακοπές του αλλά και για να δει τους Coldplay live. Ο Joe Jonas βρέθηκε παράλληλα και στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ συνάντησε και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος με μια κοινή τους φωτογραφία στα social media τον καλωσόρισε στη χώρα μας.

Kim Catrall

Η Kim Catrall ή αλλιώς Samantha από το Sex and the city βρέθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας με αφορμή τα εγκαίνια πολυτελούς ξενοδοχείου και μάλιστα συνάντησε και την Άννα Βίσση.

Claudia Schiffer

Και η Claudia Schiffer στις αρχές του καλοκαιριού επέλεξε τη χώρα μας. Μπορεί να μην έδειξε τον ακριβή προορισμό της, όμως σύμφωνα με το τοπίο πρέπει να βρέθηκε στην Σαντορίνη.

https://www.instagram.com/p/C8Hoqj1uRq5/Kim Kardashian

Και η Kim Kardashian όμως βρέθηκε με την Kental Jenner και τη μητέρα τους στις Σπέτσες στις αρχές του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/C9TEP7kyahc/Goldie Hawn

Η 78χρονη γνωστή ηθοποιός βρέθηκε και πάλι στην Ελλάδα με άλλους να υποστηρίζουν ότι είναι είτε στην Σκιάθο που η ίδια επισκέπτεται κάθε χρόνο είτε στις Σπέτσες.

Πάντως η ίδια ήταν με την οικογένειά της και την 10χρονη εγγονή της.

https://www.instagram.com/p/C8pmjAEyfKL/Jessica Alba

Και η Jessica Alba όμως επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Όπως και ο Tommy Hilfiger με τον Valentino τίμησαν τη χώρα μας. Οι δυο σχεδιαστές επέλεξαν τα ελληνικά νησιά για τις φετινές διακοπές τους, αφού ειδικά ο Tommy Hilfiger είχε ακόμη έναν λόγο να επισκεφτεί την Μύκονο με αφορμή τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος.

Παράλληλα, ο Slimane, ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Γαλλία στην Eurovision επισκέφτηκε την Ελλάδα και την Μύκονο.

https://www.instagram.com/p/C8Zi-E6tQfQ/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό