25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Διαιτητής πανηγύρισε τρόπαιο ομάδας στην Ολλανδία και αποκλείστηκε δια βίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Περίεργο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη στην Ολλανδία. Διαιτητής διηύθυνε αγώνα, και στην συνέχεια πανηγύρισε το τρόπαιο με την St. George που το κατέκτησε για να του ανακοινωθεί λίγο αργότερα ο ισόβιος αποκλεισμός του από την διαιτησία.

Στο ματς ανάμεσα στην St. George και τη SV De Valken ο ρέφερι Γιαν Σμιτ από την Όπμιρ στη Βόρεια Ολλανδία, έδωσε τέσσερις κόκκινες κάρτες στην SV De Valken σε κανονική διάρκεια, διχάζοντας το κοινό. Μετέπειτα προέβη σε ακόμη μια «ακραία» απόφαση δίνοντας 15′ λεπτά καθυστερήσεις στο ματς, όπου σε αυτά τα λεπτά ο τερματοφύλακας της St. George, κατάφερε να σκοράρει και να δώσει το τρόπαιο στην ομάδα του.

Η διαιτησία του Σμιτ ήταν ύποπτη, για να έρθει στο τέλος και ο πανηγυρισμός της κούπας με την ομάδα, με τον ίδιο να φαίνεται εκστασιασμένος, τραγουδώντας συνθήματα και σηκώνοντας το τρόπαιο μαζί με τους πρωταθλητές της St. George.

«Έχουμε λάβει αρκετές καταγγελίες μετά τον αγώνα της Κυριακής. Σήμερα το πρωί τηλεφωνήσαμε στον κ. Σμιτ και του είπαμε ότι δεν επιτρέπεται πλέον να διαιτητεύει αγώνες. Περιμένουμε μια ουδέτερη στάση από έναν διαιτητή και ότι και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζονται με σεβασμό», τόνισε ο εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ολλανδίας, ενώ ο Σμιτ χαρακτήρισε την απόφαση… γελοία και ξεκαθάρισε:

«Μπορώ να καταλάβω ότι η SV De Valken είναι απογοητευμένη με την εξέλιξη του αγώνα. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, οι τέσσερις κόκκινες κάρτες που δόθηκαν ήταν όλες δικαιολογημένες. Πριν από τον αγώνα με έχουν ήδη ρωτήσει παίκτες από τη St. George αν ήθελα να φωνάξω ένα τραγούδι μετά. Το έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων άλλων ομάδων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό