16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διαθέσιμο δωρεάν για λίγες ώρες στο Steam

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε περίπτωση που δεν είχατε προλάβει τις προηγούμενες δωρεές του Epic Games Store, η Paradox Interactive προσφέρει εκ νέου το Surviving Mars εντελώς δωρεάν αυτή τη φορά μέσα από την πλατφόρμα Steam. Απλά όσοι θέλετε να το αποκτήσετε (και να το κρατήσετε για πάντα) θα πρέπει να επισκεφθείτε το Steam και να το περάσετε στη βιβλιοθήκη σας μέχρι και σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Το Surviving Mars είναι ένα city-building simulation game που καλεί τους gamers να στήσουν από την αρχή μια βιώσιμη αποικία στον πλανήτη Άρη ξεκινώντας από την αποστολή drones για να φτάσουν σε μια ολοκληρωμένη δομή που περιλαμβάνει εργοστάσια, εμπορικά κέντρα, χώρους φιλοξενίας κλπ. Όσο προχωρά το παιχνίδι θα πρέπει να σκέφτεσαι πως θα διαχειριστείς τις προμήθειες που έρχονται, αλλά και να αντιμετωπίσεις παράγοντες όπως πανδημίες, επαφή με εξωγήινους κλπ.

Το παιχνίδι έχει λάβει πολύ καλές κριτικές και μάλιστα κυκλοφόρησε πρόσφατα το expansion Below and Beyond που φέρνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά.

Surviving Mars – [Steam Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό