18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διαθέσιμο από σήμερα για όλες τις πλατφόρμες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μεγάλη στιγμή για τους φίλους της σειράς Far Cry έφτασε, καθώς από σήμερα ξεκινά η κυκλοφορία του Far Cry 6 σε Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5, Windows PC, Google Stadia και Amazon Luna.

Η υπόθεση του Far Cry 6 μας μεταφέρει στη Yara, έναν τροπικό παράδεισο βγαλμένο από μια άλλη εποχή στην Καραϊβική, όπου οι gamers θα βιώσουν μια χαώδη κατάσταση λόγω της αντίστασης των ανταρτών κατά του δικτάτορα Anton Castillo με σκοπό την απελευθέρωση της χώρας. Στον ρόλο του Castillo συναντάμε τον σπουδαίο Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Mandalorian), ενώ η ανάπτυξη του παιχνιδιού έγινε από την Ubisoft Toronto.

Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του πρώην στρατιωτικού Dani Rojas (διαθέσιμες δύο εκδοχές του), ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με τους αντάρτες και ορισμένους ξεχωριστούς χαρακτήρες όπως η Clara Garcia (επικεφαλής της Libertad) και ο Juan Cortez (πρώην πράκτορας της KGB) στον αγώνα κατά του δικτάτορα.

Το περιβάλλον του παιχνιδιού είναι τεράστιο σε open world προοπτική με μεγάλοι ποικιλομορφία (από πυκνές ζούγκλες μέχρι ημιδιαλυμένες πόλεις). Ο στρατός του δικτάτορα ελέγχει τα πάντα στη Yara και οι gamers θα πρέπει να συντονιστούν στον ανταρτοπόλεμο σε όλη τη χώρα συλλέγοντας πόρους και στρατολογώντας συμμάχους για να οργανώσουν την επόμενη κίνηση τους.

Στο Far Cry 6 θα βρούμε μια μεγάλη ποικιλία όπλων και εργαλείων, με ορισμένα από αυτά να προκύπτουν από ανέλπιστους συνδυασμούς (π.χ. ένας κινητήρας από μοτοσυκλέτα τροφοδοτεί ένα minigun, σακίδιο – εκτοξευτήρας οβίδων κλπ.). Υπάρχουν πολλές επιλογές διαμόρφωσης του εξοπλισμού και γενικότερα το παιχνίδι προσφέρει μεγάλη ελευθερία κινήσεων ανάλογα με το στυλ μάχης που προτιμά ο gamer.

Για όσους αγοράσουν το Season Pass θα προσφέρεται η δυνατότητα αλλαγής προοπτικής, αλλά και η επιλογή να παίξουν στον ρόλο μερικών εκ των πιο διάσημων κακών της σειράς: Vaas Montenegro, Joseph Seed και Pagan Min. Επίσης, όσοι αγοράσουν την έκδοση του Far Cry 6 για Xbox One ή PS4, τότε θα μπορούν να την αναβαθμίσουν δωρεάν στην έκδοση για Xbox Series X/S ή PS5 όταν προμηθευτούν τη νέα παιχνιδοκονσόλα τους. Ακόμη, η Ubisoft ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Far Cry 6: The Music of Yara στις μεγαλύτερες πλατφόρμες streaming μουσικής παγκοσμίως.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό