22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διαθέσιμη η game streaming υπηρεσία σε Xbox One και Xbox Series X/S

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Microsoft το είχε προαναγγείλει από τον περασμένο Αύγουστο, ολοκλήρωσε τις δοκιμές της και πλέον λανσάρει από σήμερα την game streaming υπηρεσία Xbox Cloud Gaming και για τους κατόχους των παιχνιδοκονσολών Xbox One και Xbox Series X/S, αρκεί να είναι συνδρομητές στην υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να παίζουν όλα τα παιχνίδια χωρίς να τα κατεβάζουν στην κονσόλα τους.

Ειδικά για τους κατόχους Xbox One είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη, διότι θα μπορούν να παίζουν τα παιχνίδια σε καλύτερη ποιότητα από αυτήν που υποστηρίζει το hardware της κονσόλας τους, όπως για παράδειγμα το εξαιρετικό Microsoft Flight Simulator που θα προστεθεί στην υπηρεσία μέσα στο 2022. Δίπλα από κάθε διαθέσιμο παιχνίδι του Xbox Store θα προστεθεί το εικονίδιο με το σύννεφο, προκειμένου ο gamer να καταλαβαίνει ότι μπορεί να το παίξει μέσα από την υπηρεσία Xbox Cloud Gaming.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό