21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διαθέσιμη η νέα αυτόνομη εφαρμογή για Windows και Mac

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Facebook κυκλοφόρησε πριν από λίγο τη νέα αυτόνομη εφαρμογή Messenger για υπολογιστές Windows και Mac, με την οποία θέλει να διευκολύνει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία αυτήν την περίοδο του εγκλεισμού.

Η εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση μεγαλύτερη του 100% στη χρήση της πλατφόρμας της για την πραγματοποίηση φωνητικών και κλήσεων, γι’ αυτό έκρινε αναγκαία τη δημιουργία μιας νέας αυτόνομης εφαρμογής. Υποστηρίζονται κανονικά τα GIFs, το dark mode, οι ειδοποιήσεις και ο συγχρονισμός με τη mobile έκδοση του Messenger.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη desktop εφαρμογή Messenger από Microsoft Store για Windows PCs και από το App Store για Mac.

Messenger Desktop

Messenger comes to the big screen. Messenger desktop for MacOS and Windows is here. bit.ly/MessengerDesktopPosted by Messenger on Thursday, 2 April 2020″,”name”:”Facebook Messenger: Διαθέσιμη η νέα αυτόνομη εφαρμογή για Windows και Mac”,”thumbnailUrl”:””,”wordCount”:42,”timeRequired”:12,”author”:{“@type”:”Person”,”name”:”Christos Elpidis”,”description”:”

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα ’80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος…) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.rn

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!”},”publisher”:{“@type”:”Organization”,”id”:”https://www.techgear.gr#Organization”,”name”:”Techgear.gr”,”sameAs”:[[“Techgear.Greece”],[“TechGearGR”],[“techgear.gr”]],”url”:”https://www.techgear.gr”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://www.techgear.gr/techgear/img/techgear_logo.png”,”width”:”261″,”height”:”58″}},”image”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://www.techgear.gr/portal-img/top-big/15/facebook-messenger-mac.jpg”,”width”:”780″,”height”:”600″}}]}

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό