31.7 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

«Διαζύγιο του Αντόνιο Κορδόν με τον Ολυμπιακό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχουν λύσει το συμβόλαιο μεταξύ τους, με τον Ισπανό να αποχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με την «Marca», ο ίδιος μίλησε με τους «ερυθρόλευκους» και αποφάσισαν από κοινού να λήξουν την συνεργασία τους, μετά από 13 μήνες.

Ο Κορδόν είχε αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή των «ερυθρόλευκων», αλλά όταν ο coach Μαρτίνεθ αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού, συνέβη ένα οικογενειακό ευτράπελο στον Ισπανό. Έτσι, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην χώρα του και να αλλάξει ρόλο στην ομάδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον έχρισε σύμβουλο του κλαμπ. Μάλιστα, ο Αντόνιο είναι συντονιστής και στις άλλες ομάδες του Έλληνα επιχειρηματία, τις οποίες έχει στην Ευρώπη. Δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη αν έχει αφήσει τον ρόλο τους και στους υπόλοιπους συλλόγους.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της «Marca»:

«Ο Ισπανός Αντόνιο Κορδόν κατέληξε σε συμφωνία αυτή την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό για τη λύση του συμβολαίου του 13 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και την επιτυχία της κατάκτησης του Conference League.

Ο Κορδόν, είχε προήχθη τον Δεκέμβριο του 2023 για να συντονίσει τα αθλητικά τμήματα του Ολυμπιακού, της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Ρίο Άβε και τώρα, 13 μήνες μετά, κλείνει την παρουσία του στην Ελλάδα και περιμένει να αναλάβει κάποιο νέο έργο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό