22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Διαζύγιο Κεφαλογιάννη: Όταν η Όλγα και ο Μίνως μιλούσαν για τη σχέση τους «που έπρεπε να συμβεί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας είχαν δώσει μια συγκινητική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Το ζευγάρι φαινόταν πολύ αγαπημένο και τίποτα -τότε- δεν προμήνυε την κατάληξη.

Μίνως Μάτσας και Όλγα Κεφαλογιάννη στη συνέντευξή τους στον ΑΝΤ1 είχαν αποκαλύψει λεπτομέρειες για την γνωριμία τους, την κοινή τους πορεία, αλλά και τις χαοτικές διαφορές τους, μιας και ο συνθέτης δεν είχε καμία επαφή με την πολιτική σε σημείο που ούτε καν ήξερε ποια ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, όταν έσπευσε να του συστηθεί.

«Γνώρισα μέσα από τα μάτια της Όλγας ένα κόσμο που με έχει κάνει πλουσιότερο. Δεν είχα επαφή με τα πολιτικά πράγματα. Τολμώ να πω ότι μέσα από την Όλγα έχω αγαπήσει την πολιτική» είχε δηλώσει ο Μίνως Μάτσας.

Το ζευγάρι τότε είχε αποκαλύψει πώς έγινε η γνωριμία τους και η απίστευτη φράση του Μίνω Μάτσα προς την Όλγα Κεφαλογιάννη, όταν η πολιτικός του εξέφρασε τον θαυμασμό της για το έργο του: «Εσείς με τί ασχολείστε;» ήταν η αφοπλιστικά ειλικρινή του ερώτηση μιας και όπως είχε ο ίδιος πει στο Νίκο Χατζηνικολάου δεν είχε καμία επαφή με την πολιτική πριν γνωρίσει την Όλγα Κεφαλογιάννη. Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος μετά από αυτή την απίστευτη ατάκα η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε να του ξαναμιλήσει οκτώ μήνες.

Και οι δυο τους είπαν ότι η σχέση τους ήρθε πολύ φυσικά, χωρίς κάποιος να κάνει το πρώτο βήμα. «Δέσαμε μαγικά μετά μουσικής. Δεν έγινε ποτέ πρώτο βήμα, ήταν αυτοματισμός, δεν προσπάθησε κανείς ήταν σα να έπρεπε να συμβεί» παραδέχθηκαν -τότε- αμφότεροι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό