22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Διαζύγιο” για τον Lewis Hamilton και την Angela Cullen

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δρόμοι του Lewis Hamilton και της Angela Cullen χωρίζουν μετά από 7 χρόνια, με την Cullen, πρώην παίκτρια της εθνικής ομάδας χόκεϊ της Νέας Ζηλανδίας να ήταν η προπονήτρια, η φυσιοθεραπεύτρια, και όχι μόνο, του Hamilton, από το 2016.

Η Cullen αποφάσισε να ακολουθήσει τα όνειρα της, με τον Hamilton να γράφει στο Instagram του:
Τα τελευταία επτά χρόνια η Angela Cullen είναι δίπλα μου και με ωθεί να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Είμαι πιο δυνατός αθλητής και καλύτερος άνθρωπος εξαιτίας της.
Σήμερα, λοιπόν, ελπίζω να συμμετάσχετε μαζί μου για να της ευχηθώ τα καλύτερα καθώς κάνει τα επόμενα βήματά της για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Σε ευχαριστώ για όλα Ang, ανυπομονώ να δω τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.

Από τη μεριά της η 48χρονη Cullen έγραψε στο προφίλ της στο Instagram:
Ακριβώς πριν από 7 χρόνια τέτοια μέρα στάθηκα στα paddock της F1 για πρώτη φορά στο GP της Αυστραλίας. Σήμερα είμαι ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ μαζί σας την επόμενη περιπέτειά μου. Είμαι τόσο ευγνώμων και ευλογημένη που είχα αυτό το απίστευτο ταξίδι στη F1 και ξέρω ότι η ιστορία μου θα συνεχιστεί.
Ευχαριστώ την ομάδα της Mercedes-Benz, που είναι η οικογένειά μου τα τελευταία 7 χρόνια. Και Lewis Hamilton εσύ GOAT !! Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να σταθώ στο πλευρό σου, είμαι τόσο περήφανη για σένα και για όλα όσα έχεις πετύχει.
Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε, που πιστεύετε σε εμένα και μου δείχνετε τις απεριόριστες δυνατότητες που έχουμε όλοι μέσα μας. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που παρακολουθώ το επόμενο κεφάλαιο για εσάς. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε.
Μη σταματάς να πιστεύεις…
Το ταξίδι της ζωής είναι ένα μεγάλο κύμα.
Συνέχισε να οδηγείς.
Κάνε μεγάλα όνειρα, καθώς τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
Πάντα στο πλάι σου.
Ακόμα ανερχόμαστε!
Η Cullen δεν αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, ενώ ο Hamilton δεν ανακοίνωσε ποιος/ποια θα αντικαταστήσει την Cullen.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό