23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Διαζύγιο – βόμβα στην πολιτική σκηνή: Χωρίζουν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας

Ειδήσεις Ελλάδα

Διαζύγιο – βόμβα στην πολιτική σκηνή καθώς η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ακολουθεί πλέον χωριστούς δρόμους με τον Μίνω Μάτσα.

Σε δήλωσή της η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέφερε: «Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Η υπουργός Τουρισμού βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ιαπωνία πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. 

Ο γάμος το 2021

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, είχε παντρευτεί με τον Μίνω Μάτσα το 2021 ενώ συγκατοικούσαν για αρκετό καιρό. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες, με κουμπάρα την ξαδέλφη της Ολγας Κεφαλογιάννη, Χρυσή, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, και της Αγάπης Πολίτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό