33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Διαδικτυακή εκπαίδευση για το προσωπικό της τουριστικής βιομηχανίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω διαδικτύου, για το προσωπικό της τουριστικής βιομηχανίας δρομολόγησε το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Τα προγράμματα απευθύνονται στους εργαζόμενους, σε διάφορους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, όπως τρόπους αντιμετώπισης των αρνητικών επιπτώσεων του Co-19 στις τουριστικές επιχειρήσεις, αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών για το προσωπικό πρώτης γραμμής, εξυπηρέτηση πελατών διαφόρων εθνικοτήτων, αρχές επιτυχημένης επαγγελματικής εμφάνισης, εξυπηρέτηση τουριστών με αναπηρίες, καλές πρακτικές καθαρισμού και απολύμανσης κ.ά.

Η παρακολούθηση των προγραμμάτων προσφέρεται χωρίς οποιαδήποτε χρέωση και  θα γίνεται μέσω της εφαρμογής www.zoom.us. Στους ενδιαφερόμενους θα αποστέλλεται ασφαλές link (σύνδεσμος) ή σχετικοί κωδικοί για συμμετοχή. Δηλώσεις συμμετοχής θα λαμβάνονται από τα Επαρχιακά Γραφεία Επιθεωρητών του Υφυπουργείου Τουρισμού στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Το λεπτομερές πρόγραμμα για την περίοδο 6.5.2020 – 16.5.20 και η σχετική πληροφόρηση έχουν ήδη αναρτηθεί στην εταιρική ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού www.tourism.gov.cy. Τέλος, σημειώνεται ότι πολύ σύντομα θα αναρτηθεί το πρόγραμμα και για το 2ο δεκαπενθήμερο Μαΐου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό