20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διαγωνισμός aek365: Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε το συλλεκτικό βιβλίο με τα εισιτήρια των ευρωπαϊκών αγώνων της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ειδήσεις Ελλάδα

Το aek365 προσφέρει μέσω διαγωνισμού ένα βιβλίο του συλλέκτη Τάκη Παναγιωτακόπουλου με  τα εισιτήρια των ευρωπαϊκών αγώνων της ΑΕΚ , όπου στη νέα έκδοση υπάρχει σελίδα αφιερωμένη σε όλα τα αδέρφια που έφυγαν και δεν πρόλαβαν την Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena.

Μπείτε στο διαγωνισμό με δύο απλά βήματα και διεκδικήστε το συλλεκτικό βιβλίο!

Για να διεκδικήσετε το συλλεκτικό βιβλίο και να μπείτε στην κλήρωση ακολουθήστε τα δύο απλά παρακάτω βήματα.Α. Αφήστε το σχόλιο σας κάτω από το άρθρο.Β. Κάντε like στη σελίδα AEK ATHENS TICKETS COLLECTION ΕΔΩ.

*Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι και τη Δευτέρα (12/12) όπου και θα ανακοινωθεί ο νικητής.

*Όσοι φίλοι επιθυμούν να στηρίξουν την σπουδαία προσπάθεια του Τάκη Παναγιωτακόπουλου και να αγοράσουν τα δύο εξαιρετικά βιβλία, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του είτε μέσω της σελίδας AEK ATHENS TICKETS COLLECTION είτε μέσα από το email: [email protected].

ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό