23.2 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Διαγωνισμός στο TikTok με την Ford Mustang Dark Horse

Ειδήσεις Ελλάδα

“Γύρισε” ένα μοναδικό βίντεο με θέμα τη νέα Ford Mustang Dark Horse που θα δεις στο περίπτερο της Ford στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024 που φιλοξενείται στο Metropolitan Expo και ανεβάστε το στο TikTok. Οι έξι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις με το hashtag #DarkHorseAutoATH που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes θα κερδίσουν μια μοναδική εμπειρία συνοδήγησης με την θρυλική Mustang Dark Horse την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024, η Ford φέρνει έναν καινοτόμο όσο και μοναδικό διαγωνισμό μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης TikTok που θα κάνει τους νικητές του να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία με ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της γκάμας της: την θρυλική Mustang Dark Horse.

Πώς θα συμμετέχεις στον διαγωνισμό

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα μοναδικό βίντεο με θέμα τη νέα Mustang Dark Horse που θα βρεις στο περίπτερο της Ford στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024, η οποία φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο Metropolitan Expo. Μπες στο κυνήγι και ανακαλύψτε τα σήματα του εμβληματικού μαύρου αλόγου που υπάρχουν στο αυτοκίνητο, παρουσίασε το αυτοκίνητο με τον δικό σου μοναδικό τρόπο και στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο θέλεις να πας μία εκδρομή μαζί του.

@darkhorseautoath Μάθε περισσότερα εδώ ⬇️ 1. Έλα στην AutoAthina 2024, στο Metropolitan Expo, και γύρισε ένα βίντεο με τη νέα Ford Mustang Dark Horse που θα βρεις στο περίπτερο της Ford Motor Hellas! 2. Ανακάλυψε τα σήματα του εμβληματικού μαύρου αλόγου που υπάρχουν πάνω στο αυτοκίνητο, παρουσίασε το αυτοκίνητο με τον δικό σου μοναδικό τρόπο και στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο θες να πας μία εκδρομή μαζί του. 3. Ανέβασε το βίντεό σου στο TikTok, πρόσθεσε το hashtag #DarkHorseAutoATH και ζήτησε από τους φίλους σου να σε υποστηρίξουν με likes για να πας στην εκδρομή. 4. Προσοχή: Τα «μπιπ» απαγορεύονται 😊 Οι Έξι νικητές με τα περισσότερα likes κερδίζουν μία κυριακάτικη βόλτα με οδηγό μέσα στην καινούρια Ford Mustang Dark Horse. *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις Link in Bio* #darkhorse #autoathina #DarkHorseAutoATH #fordmustangdarkhorse @Auto Athina 2024 #CapCut ♬ original sound – DarkHorseAtAutoAthina

Κατόπιν, ανέβασε το βίντεο στο TikTok προσθέτοντας το hashtag #DarkHorseAutoATH και ζήτησε από τους φίλους σου να σε υποστηρίξουν κάνοντας like. Οι έξι πιο δημοφιλείς συμμετοχές-αναρτήσεις θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με την θρυλική Mustang Dark Horse την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Δώρα Διαγωνισμού

Οι τυχεροί νικητές θα απολαύσουν μια συναρπαστική εκδρομή ως συνεπιβάτες σε μία από τις πιο ισχυρές και εντυπωσιακές Mustang όλων των εποχών. Νιώσε τους παλμούς σου να ανεβαίνουν, σε μια εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσεις. Ο διαγωνισμός τρέχει από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό