19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διαβλέπω μία ανθρωποφαγική τάση

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ήταν άποψη του να μείνει ανεμβολίαστος και ήταν σεβαστή»

Στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha μίλησε η Βάσια Παναγοπούλου το μεσημέρι της Τετάρτης (24/11). Η ηθοποιός που έχει κάνει και ως θεατρική παραγωγός, τοποθετήθηκε για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από παράσταση εξαιτίας της διάθεσης του να μη συμμετάσχει στον διαχωρισμό των θεατών. Μάλιστα, θέλησε να τον στηρίξει, καθώς θεωρεί τίμια την στάση του.

Η Βάσια Παναγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ δύσκολο γιατί βρεθήκαμε να έχουμε όλοι άποψη στο τι κάνει ο συνάδελφος μας».

«Εμένα αυτό που με στεναχωρεί ιδιαιτέρως είναι ότι διαβλέπω μία ανθρωποφαγική τάση και είμαστε όλοι έτοιμοι να ρίξουμε το ανάθεμα σε αυτό. Ήταν άποψη του να μείνει ανεμβολίαστος και ήταν σεβαστή. Ακόμα πιο σεβαστό είναι όταν το λες εγκαίρως στην παραγωγή και προειδοποιείς. Αυτό είναι που στα δικά μου μάτια τον κ. Σερβετάλη τον αθωώνει, γιατί το είχε πει και είχε προειδοποιήσει»

«Aπό την αρχή της πανδημίας το θέατρο έχει δοκιμαστεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον εργασιακό χώρο» υπογράμμισε σε άλλο σημείο η ηθοποιός και παραγωγός στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό