25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Διέψευσε ισπανικό δημοσίευμα περί πρότασης στον Μπρεθγουέιτ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
24.06.2024 | 15:36

Denmark’s Martin Braithwaite during the Euro 2020 soccer championship group B match between Denmark and Finland at Parken Stadium in Copenhagen, Saturday, June 12, 2021. (Stuart Franklin/Pool via AP)
STUART FRANKLIN / POOL VIA AP

Ισπανική ιστοσελίδα τοποθέτησε την ΑΕΚ μεταξύ των ενδιαφερομένων για την απόκτηση του Μάρτιν Μπρεθγουέιτ κάνοντας μάλιστα λόγο για πρόταση στον παίκτη, με τους κιτρινόμαυρους να σπεύδουν να διαψεύσουν κατηγορηματικά αυτό το σενάριο.

Ο Μάρτιν Μπρεθγουέιτ αποτελεί εδώ και λίγο καιρό έναν από τους πλέον σοβαρούς μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του, με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό “Cadena Ser” να έρχεται την Δευτέρα (24/6) να περιπλέξει την κατάσταση κάνοντας λόγο για πρόταση της ΑΕΚ που απορρίφθηκε από τον Δανό επιθετικό.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν έμεινε αναπάντητο από τους ανθρώπους της Ένωσης, που από την πλευρά τους έσπευσαν όχι μόνο να το διαψεύσουν αλλά και να κάνουν λόγο για παιχνίδια μάνατζερ εις βάρος της.

“Επειδή έχει έρθει νέος ιδιοκτήτης στην ΠΑΕ ΑΕΚ, κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να βρουν χώρο να παίζουν επικοινωνιακά – μανατζερικά “χαζά” παιχνίδια εις βάρος της!

Η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον Μάρτιν Μπρεθγουέιτ και δεν έχει κάνει καμία πρόταση στον παίκτη ή στον μάνατζέρ του! Οπότε δεν μπορεί να απορρίψει καμία πρόταση που δεν του έχουμε κάνει!

Είπαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, αλλά επειδή η κατάσταση ξεφεύγει, καλό είναι να αρχίσουν να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους”, σχολίασαν χαρακτηριστικά οι κιτρινόμαυροι για το παραπάνω δημοσίευμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό