18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διέρρευσε το Renault Austral – Autoblog.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Αύριο, 8 Μαρτίου, η Renault έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει το Austral, το οποίο -όπως γνωρίζεις- θα αντικαταστήσει το Kadjar. Ωστόσο, πριν λίγες ώρες διέρρευσε μια φωτογραφία του γαλλικού SUV, που αποκαλύπτει πλήρως τον σχεδιασμό του.

Το Austral δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα εντός του 2022, με την παραπάνω φωτογραφία να μας δείχνει την ισχυρή προσωπικότητα του μοντέλου, που συνδυάζει την κομψότητα με το μυώδες αμάξωμα, και αντικατοπτρίζει την ανανέωση της μάρκας. Το Austral έχει μοντέρνα εμφάνιση, με τους μεγάλους τροχούς του να τονίζουν την ανάγλυφη σιλουέτα του, ενώ διακρίνεται και η γραμμή του καπό κοντά στους θόλους των τροχών.
Σύμφωνα με τη Renault, το ολοκαίνουργιο Austral είναι αθλητικό, αισθησιακό και τεχνολογικά προηγμένο, ενώ διαθέτει και όλα τα χαρακτηριστικά των SUV. Το γαλλικό SUV φέρει το νέο λογότυπο της Renault, με τα LED φωτιστικά σώματα να είναι λαξευμένα και να φέρουν τη φωτεινή υπογραφή σε σχήμα C, που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της εταιρίας.
Οι αναλογίες του Austral του δίνουν μια ευρύχωρη, στιβαρή και σπορ αίσθηση, η οποία ενισχύεται από τη γωνία του πίσω παραθύρου, ενώ οι προεξέχουσες κορυφές των θόλων των τροχών δίνουν στη δομή του οχήματος μια σπορ οπτική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό