28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Διέρρευσε το Redmi Note 8 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

by Nagata

Είναι γεγονός πως πριν από μερικές ημέρες, η Redmi με επίσημο ανακοινωθέν μας γνωστοποίησε ότι πούλησε πάνω από 25 εκατ. μονάδες του Note 8 παγκοσμίως και για να γιορτάσει το όλο ευτυχές συμβάν, η κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το Redmi Note 8 2021. Ενώ η Redmi δεν έχει αποκάλυψε την ημερομηνία αποκάλυψης του Note 8 2021, ξαφνικά εντοπίστηκε στο Twitter ένα ανάλογο teaser που “προδίδει” το σχεδιασμό του επερχόμενου τηλεφώνου.

Η διαφημιστική εικόνα που μοιράστηκε η Redmi αποκαλύπτει ότι το ανανεωμένο Note 8 2021 θα συσκευάζει μια οθόνη με μικροσκοπική οπή, όπως ακριβώς και στο αρχικό μοντέλο και επιβεβαιώνει ότι σίγουρα θα δούμε την συσκευή στην απόχρωση του μπλε, αλλά πιθανότατα θα υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες επιλογές.

Επιπλέον, η ίδια εικόνα αποκαλύπτει μια υποδοχή κάρτας SIM στο αριστερό μέρος. Δεν βλέπουμε εδώ το πλήκτρο on/off και το αντίστοιχο ενιαίο πλήκτρο για την ρύθμιση έντασης του ήχου και αυτό γιατί όλα έχουν τοποθετηθεί στην αντίθετη πλευρά.

Μπορείτε επίσης να δείτε ότι το κάτω μέρος του Note 8 2021 έχει την επωνυμία Redmi. Ωστόσο, η αφίσα δεν μας δείχνει την πίσω πλευρά του smartphone και απομένει να δούμε αν το σχέδιο του πίσω καλύμματος θα είναι παρόμοιο με το αρχικό Note 8 ή αν η Redmi επέλεξε διαφορετική εμφάνιση.

Η Redmi δεν έχει αποκαλύψει ακόμη καμία προδιαγραφή του επερχόμενου μοντέλου, αλλά προηγούμενες αναφορές υποστηρίζουν ότι το smartphone θα διαθέτει SoC Helio G85 SoC, MIUI 12.5, μπαταρία 4.000 mAh με φόρτιση στα 22.5W και δύο επιλογές μνήμης: 4 GB / 64 GB και 4 GB / 4 GB 128 GB.

Το Note 8 2021 θα διαθέτει μια εγκατάσταση τετραπλής κάμερας στο πίσω μέρος με τον κύριο αισθητήρα να αγγίζει τα 48MP. Θα διαθέτει επίσης macro κάμερα και depth κάμερα των οποίων οι αναλύσεις παραμένουν άγνωστες.

Θα ξέρουμε περισσότερα σχετικά με το Note 8 2021 κατά το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό